Анонс VOLLE KRAFT VORAUS FESTIVAL – Ной-Ульм 15.07.2023

Ратіофарм Арена, Ной-Ульм, Німеччина

15 липня 2023 року

Volle Kraft Voraus Festival 2023 з Eisbrecher, ASP, Blutengel, Heldmaschine, Lacrimas Profundere, Soulbound

EISBRECHER запрошують вас на Ratiopharm Arena в Ной-Ульмі наступного року 15 липня з ASP, BLUTENGEL, HELDMASCHINE, LACRIMAS PROFUNDERE, SOULBOUND. До наступного фестивалю Volle Kraft Voraus залишилося чекати вже два місяці. У 2023 році успішні мюнхенські рокери з EISBRECHER запрошують вас на два місяці раніше, а саме 15 липня на Ratiopharm Arena в Ной-Ульмі.

Фестиваль під відкритим небом зарекомендував себе як масштабна подія. Як і в попередні роки, EISBRECHER супроводжуватимуть п’ять гуртів, з якими вони мають дружні та колегіальні зв’язки:

Заснований у 1999 році, ASP вже багато років є одним з найуспішніших гуртів на готичній сцені. Зі своїм “Der Liederzyklus des Schwarzen Schmetterlings” гурт створив безпрецедентний твір. Берлінський гурт BLUTENGEL відомий своїми вражаючими живими виступами та запальними електро-гімнами. З ними Ной-Ульм перетвориться на киплячий танцпол. Доповнять лайн-ап 2023 року нідерландський гурт HELDMASCHINE, готичні рокери LACRIMAS PROFUNDERE та метал-гурт з Білефельда SOULBOUND.

EISBRECHER не потребують довгого представлення. Протягом багатьох років вони були серед лідерів німецького музичного ландшафту: два перших місця в чартах з альбомами “Sturmfahrt” та “Liebe Macht Monster”, аншлагові тури у 2017 та 2019 роках, золоті нагороди за альбоми “Schock” та “Die Hölle muss Warten” – це частина нещодавньої історії гурту навколо виняткового фронтмена Алекса Вессельського. Інтелектуальна гра з машинними рифами, чиста важкість, соціальні проблеми і власна сцена в поєднанні з великою кількістю гумору в текстах і здатністю не сприймати себе занадто серйозно роблять EISBRECHER унікальним гуртом, який варто побачити і послухати, і який має успіх за межами німецькомовних кордонів.

Попередній продаж квитків на фестиваль VOLLE KRAFT VORAUS FESTIVAL 15 липня в Ной-Ульмі вже розпочався. Окрім виступів артистів, у 2023 році знову будуть автограф-сесії, а також простора зона відпочинку та харчування на відкритому майданчику.

Фестиваль: 5th VOLLE KRAFT VORAUS FESTIVAL 2023

Лайн-ап: Eisbrecher | ASP | Blutengel | Heldmaschine | Lacrimas Profundere + Soulbound

Місце проведення: (Німеччина) Ной-Ульм, Ratiopharm Arena

Дата Субота, 15 липня 2023 року

Відкриття дверей / початок: 13:00 | 15:00 

Домашня сторінка: www.vkv-festival.de/

Facebook: www.facebook.com/vollekraftvorausfestival/

Instagram: www.instagram.com/vkvfestival/

Квитки: Eislandshop (оригінальні квитки – стоячі місця) www.eislandshop.de/de/vkvfestival23.html / Eventim (фан-квиток – сидячі/стоячі місця) www.eventim.de, а також у всіх національних касах!

Iryna Kalenska

Головний редактор УГП із 2017 року. Фотограф, адміністратор, організатор концертів та фестивалів.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *