Анонс фестивалю AMPHI FESTIVAL – Cologne 2023

Танцбруннен, Кельн, Німеччина

29 та 30 липня 2023 року

Amphi Festival 2023 з OMD, Deine Lakaien, Front242, Covenant, Lord of the Lost, Combichrist, Welle:Erdball, Zeraphine, Actors, Unzucht, Diorama, Kite, Lebanon Hanover, S.P.O.C.K, Calva Y Nada та багато інших

Береги Рейну в Кельні знову кличуть нас цього літа. Кінець липня – це час Амфі! З 2005 року дводенний фестиваль приваблює любителів темної музики з усього світу висококласним, різноманітним, міжнародним складом виконавців від синті-попу до індастріалу, від пост-панку до дарк-року. Традиційні та знакові артисти ділять сцену з сучасними та висхідними виконавцями, обіцяючи різнобарвне чорне свято біля “танцюючого фонтану” Танцбруннен у Кельні. Хедлайнерами фестивалю стануть OMD та DEINE LAKAIEN. Суміш готики, вейв, синті-попу, електронної музики та пост-панку, безсумнівно, знайде щось для кожного.

Коли ORCHESTRAL MANOEUVRES IN THE DARK a.k.a. OMD взяли штурмом фестиваль Amphi у 2018 році, всі були об’єднані надією, що Енді МакКласкі та Пол Хамфріс повернуться до Кельна в недалекому майбутньому і, можливо, завітають до нас з ще більшим візитом. Дорогі мої, відчуття ідеальні! OMD, творці безсмертної класики, такої як “Орлеанська діва”, “Енола Гей”, “Електрика”, “Сувенір” та багатьох інших, стануть хедлайнерами фестивалю Amphi 2023! Безумовно, для фестивалю велика честь знову представити вам цих легендарних музикантів у 2023 році.

Легенда живе! CALVA Y NADA повертаються на сцену через 25 (!) років з ексклюзивним фестивальним шоу на Amphi! Приготуйтеся до подорожі в саме серце електронної темряви, яку могли породити тільки старі часи – безкомпромісно драйвова, груба школа звуків з чудовими гранями. Як би там не було, перше шоу CALVA Y NADA з 1998 року точно буде силою, з якою варто рахуватися!

Лайн-ап фестивалю (в алфавітному порядку)

Субота, 29 липня:

A Life Divided, Calva Y Nada, Centhron, Clan Of Xymox, Covenant, Das Ich, Deine Lakaien, Diorama, Front 242, Future Lied to Us, Lebanon Hanover, Rabengott, Selofan, S.P.O.C.K, Synthattack, Vanguard, Welle:Erdball, Wesselsky, Whispers In The Shadow, Xotox, Zeraphine

Неділя, 30 липня:

Actors, Blitz Union, Combichrist, Coppelius, Fïx8:Sëd8, Kite, L’âme Immortelle, Lord Of The Lost, NNHMN, Oberer Totpunkt, OMD, Potochkine, Qntal, Rue Oberkampf, Scarlet Dorn, Schöngeist, Solitary Experiments, The Joke Jay, Traitrs, Unzucht, Whispering Sons

Остаточний порядок виступів ще не визначений і буде оголошений напередодні фестивалю.

Amphi – це музична феєрія для всіх любителів електро та дарк-року, яка відбуватиметься на відкритій Головній сцені, в приміщенні Театру та на борту лайнера RheinEnergie. Ви також можете розслабитися і зробити перерву в популярному пляжному клубі “KM 689” або випити напою в медовому лаунжі біля фонтану. Ще одне гаряче місце, яке ви також не захочете пропустити, – це готичний ринок, де можна прогулятися і зробити покупки. І, звичайно ж, будуть автограф-сесії, де ви зможете зустрітися та привітати своїх улюблених артистів.

Події на відкритті

Спеціальна подія відкриття “Закличте корабель до порту” відбудеться вже увосьме цього року. 28 липня найбільший в Європі корабель для внутрішніх заходів MS RheinEnergie візьме 1 333 гостей на морську прогулянку по Рейну разом з трьома ексклюзивними живими виступами, щоб розпочати “Амфі-вікенд”: DIARY OF DREAMS, [:SITD:] та RROYCE зроблять цей круїз незабутнім, це точно. Квитки на CTSTP 2023 вже розпродані.

Для багатьох з вас це вже давно стало улюбленим ритуалом: просто швидко отримати фестивальний браслет – бо що маєш, те маєш – а потім, з квитком на вечірку в руці, стрімголов поринути в ніч ночей, щоб зануритися у великий фестивальний вікенд Amphi Festival! У п’ятницю, 28 липня 2023 року, о 22:00 знову настане час для офіційної вечірки Amphi Pre-Party в Театрі на Танцбруннен. Цього разу натхненник AND ONE Стів Нагаві, ветеран сцени Бруно Крамм (DAS ICH), кельнський діджей Elvis (The Memphis) та наш експерт з електро-звуку MSTH (ElectronicDanceArt) будуть музично супроводжувати вас протягом ночі за діджейським пультом з гарячими мелодіями та позачасовою класикою! Якщо дозволить погода, пляжний клуб KM 689 також буде знову відкритий у п’ятницю.

Двері відчиняються о 22:00, і дах Театру підніме цей зоряний діджейський лайн-ап:

STEVE NAGHAVI (And One)

BRUNO KRAMM (Das Ich)

ELVIS (The Memphis)

MSTH (ElectronicDanceArt)

Квитки на офіційну вечірку Amphi Pre-Party 2023 (попередній продаж 11 євро), як завжди, необхідні на додаток до квитка на фестиваль і доступні в AMPHI SHOP на www.amphi-shop.de, а також на www.eventim.de та у всіх відомих офісах попереднього бронювання CTS/EVENTIM.

Крім того, буде кілька вечірок на розігріві. Дати будуть оголошені незабаром!

Додаткова інформація про фестиваль

Відкриття: 10 ранку (обидва дні)
Початок: 11 ранку (обидва дні)
Веб-сайти фестивалю: www.amphi-festival.de www.facebook.com/amphifestival
Квитки: Квитки на вихідні доступні за 114.00 € (плюс збори), а квитки на вечірку – за 11. 00 € (плюс збір) на сайті www.amphi-shop.de (доставка по всьому світу). Всі квитки також доступні у всіх національних касах CTS/EVENTIM, онлайн на Eventimwww.oeticket.comwww.ticketcorner.ch та у вигляді видання PRINT@HOME. Також доступні одноденні квитки за 76,00 євро на день.
Facebook Подія Фестиваль Амфі 2023: www.facebook.com/events/721669245594891/
Facebook-подія “Викликай корабель у порт”:  https://www.facebook.com/events/4011940119032140/
Офіційна пре-паті події у Facebook: www.facebook.com/events/500201338826983/
Плейлисти: SPOTIFY на open.spotify.com/playlist/0nQeEGnRCwQTT8glTnmNjL

Iryna Kalenska

Головний редактор УГП із 2017 року. Фотограф, адміністратор, організатор концертів та фестивалів.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *