Анонс фестивалю M’ERA LUNA Festival – Hildesheim 2023

Аеродром Дріспенштедт, Гільдесгайм, Німеччина

12 та 13 серпня 2023 року

Фестиваль M’era Luna 2023 за участю Ville Valo, Within Temptation, Fields of the Nephilim, In Extremo, Project Pitchfork, Subway to Sally, Joachim Witt, Peter Heppner, Lindon After Midnight, L’Âme Immortelle, The 69 Eyes, Diary of Dreams та багатьох інших.

Коли ми думаємо про фестиваль M’era Luna, на думку одразу спадає один прикметник: чарівний! Цього року фестиваль проходить вже в 22-й раз і без тіні сумніву є одним з найпопулярніших фестивалів для тих, хто блукає по темній стороні музичного спектру.

Чорної, але неймовірно яскравої: З 2000 року фестиваль M’era Luna на аеродромі Гільдесгайм-Дріспенштедт є місцем зустрічі чорної сцени з усієї Європи. Щороку понад 40 гуртів дбають про те, щоб 25 000 гостей провели незабутні вихідні. Звичайно, музика таких жанрів, як готик-рок, електро, середньовічний рок або метал, знаходиться в центрі уваги – але більшість гостей сприймають цей завжди аншлаговий фестиваль як більше сімейну зустріч. І тут дійсно є що відкрити для себе, окрім музики – середньовічний ринок, показ мод, лекції або нічні дискотеки в стилі “блек”. Крім того, гості можуть зануритися в широкий асортимент різноманітних страв, який значно перевершує звичайний фестивальний ярмарок. На додаток до смаженої класики, фудкорт пропонує солоні та солодкі страви з усього світу.

Це “ЛУНАТИЧНА” зустріч старих і нових друзів та меломанів, які приїжджають здалеку, спокійні вихідні на природі в кемпінгу вдень і бурхлива вечірка вночі. Це культурна подія, яка пропонує нам середньовічний ярмарок, цікаві читання, екстравагантний показ мод та шопінг у Gothic Fashion Town (ярмарок одягу та аксесуарів). І найголовніше, фестиваль – це чорне свято, сповнене музичних шоу високого класу завдяки різноманітним, національним та міжнародним артистам сцени, які прикрасять дві головні сцени та сцену Hangar. 12 та 13 серпня M’era Luna 2023 знову відкриє свої двері на аеродромі в Гільдесгаймі, Німеччина, для близько 25 000 фанів. А ти будеш там?

Цього року на фестивалі будуть виступати відомі, популярні та унікальні хедлайнери. Ви можете знайти повний список нижче, а остаточний розклад виступів буде оголошено згодом. Досить знайома атмосфера, всі відвідувачі в особливому одязі та макіяжі, всі визначні пам’ятки в пішій доступності в чудовому місці в місцевому аеропорту Дріспенштедт в Гільдесгаймі (недалеко від Ганновера), а також найкращі музичні гурти та діджеї сцени – все це робить M’era Luna дуже особливою подією в серпні, яку ви точно не захочете пропустити. Запам’ятовуйте дату, купуйте квитки і рахуйте дні (або ночі) до повільного, але впевненого наближення M’era Luna!

Лайн-ап

Субота

Ville Valo, In Extremo, Project Pitchfork, Joachim Witt, London After Midnight, L’âme Immortelle, Solar Fake, Diary Of Dreams, Amduscia, Megaherz, Tanzwut, Neuroticfish, The Cassandra Complex, Rabia Sorda, Absolute Body Control, Rave The Reqviem, Wisborg, Versus Goliath, A Projection, Intent:Outtake

Неділя

Within Temptation, Fields Of The Nephilim, Subway To Sally, Peter Heppner, Hocico, The 69 Eyes, De/Vision, Letzte Instanz, Agonoize, Gothminister, Ashbury Heights, Frozen Plasma, Eisfabrik, Melotron, She Hates Emotions, Heldmaschine, Manntra, Blitz Union

Квитки

Квитки від 139,00 євро можна знайти на сайті www.meraluna.de, Eventim або за телефоном +49 (0) 180 6-853 666 (0, 20 євро/дзвінок зі стаціонарних телефонів, з мобільних максимум 0, 60 євро/дзвінок). Також доступні одноденні квитки.

Додаткова інформація про фестиваль

Отримайте всю необхідну інформацію про те, як дістатися до фестивалю, де зупинитися, що поїсти та багато іншого на сайті www.meraluna.de. Також слідкуйте за новинами на сторінці у Facebook: www.facebook.com/meralunafestival
Подія на Facebook: www.facebook.com/events/3289652708020947
Кемпінг “Готичний сад”: meraluna.de/de/tickets

Iryna Kalenska

Головний редактор УГП із 2017 року. Фотограф, адміністратор, організатор концертів та фестивалів.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *