Absolution Free: Представили дебютний повноформатний альбом

Одеський female-fronted гурт Absolution Free, що з 2013 грає groove metal з елементами melodic death, випустив дебютний повноформатний альбом ‘Snake Pit’. До альбому, робота над яким тривала близько року, увійшли напрацювання різних періодів історії команди.

«Колективна і особиста свідомість, критичне мислення, відповідальність за наслідки як діяльності, так і бездіяльності – меседж, що об’єднує усі ці пісні», – розповідають музиканти та закликають «надихатися сміливістю і зухвалістю, щоб відірвати від свого серця змій сумління і жити по-справжньому».

Альбом вже доступний на всіх стрімінгових сервісах. Раніше світ побачили кліпи на пісні альбому “More” та “Thread My Way”, лірик-відео на “Drab Existence of White Collar”, а також кліпи на композиції “Burn With Me” і “Creating New Tyrants”, що для релізу альбому були переписані із новим складом.

Робота над ‘Snake Pit’ відбувалася на студії гітариста гурту Юрія Забеліна LETA Studio. Музиканти кажуть, що у створенні альбому надихалися спадком таких команд як Arch EnemyPantera і Machine Head.Зараз Absolution Free готують до релізу кліп на титульну композицію альбому. Реліз вже доступний на всіх стрімінгових сервісах.

Iryna Kalenska

Головний редактор УГП із 2017 року. Фотограф, адміністратор, організатор концертів та фестивалів.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *