26/06 MOLCHAT DOMA привезли в Київ проливні дощі і драйвові пісні!(фоторепортаж концерту)

Матеріали підготувала: Kalenska Iryna

26 червня на новій локації JARD (Jäger Residenz), на ВДНГ в Києві виступив один з найпомітніших молодих пост-панк гуртів пострадянського простору, MOLCHAT DOMA.

Дякуємо концертному агенству H2D за крутий привіз та чудову можливість відірватися нарешті під улюблену музику! Нескінченні карантини змушують нас безмежно цінувати ті короткі миті, коли ми можемо насолодитися виступами улюблених гуртів.

Однак MOLCHAT DOMA привезли до Києва не тільки найкращі пісні зі своїх трьох полноформатників, але і проливні дощі.

Особисто я давно не потрапляла під таку сильну зливу під час концерту. Останній раз таке було на фестивалі Belive на Олімпійському стадіоні, три роки тому. Я повністю промочила камеру, знімаючи довгоочікуваних Hurts. Але цього разу все було менш критично, адже поряд був критий Jäger бар, з досить привабливими шотами та коктейлями на основі ликеру Jägermeister. “Якщо ви не можете знайти мене під сценою, ви завжди можете знайти мене на барі” (с) Жартую. Але цього разу це дійсно було доречним. Зігрівалися лікером і танцями під візитну картку гурту MOLCHAT DOMA, пісню “Судно”. 

Окрім “Судна” було дуже радісно почути наживо такі пісні гурту як “Тоска”, “Volny”, “Ya Ne Kommunist”, “Doma molchat”, “Tancevat”, “Discoteque” та ін. Dreams Come True!

Вибачте за критику, але майданчику Jäger Residenz було б добре повісити хоча б один вказівник. Шукаючи вхід на локацію, особисто я витратила майже 30 хвилин, і вже не розраховувала отримати фото пас. Ряд знайомих, яких я зустріла на концерті також довго шукали вхід. Загалом і в цілому, локація хороша, бари теж, але ще є над чим працювати. 

І хоч мої нотатки короткі і по справі, не можу дозволити собі не пригадати виступ гурту Gil’otina, які розігірвали зал перед білорусами. Вокаліст гурту, Ваня Коцюбинський був також нашим гостем в рамках livestream show #UGPLIVE, але ми і до цього часто бачили Gil’otina, виступаючими в якості розігріву на найкрутіших концертах столиці, як She Past Away, Zanias, Lebanon Hanover, Selofan. Другий альбом гурту Gil’otina “Orgán” був випущений за сприяння Worn Pop і доступний на всіх стрімінгових платформах hyperurl.co/zp14a6

Повний фоторепортаж концерту MOLCHAT DOMA в Києві ви можете переглянути за посиланням: www.facebook.com/media/set/

Iryna Kalenska

Головний редактор УГП із 2017 року. Фотограф, адміністратор, організатор концертів та фестивалів.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *