JOACHIM WITT – нове відео “Träume im Gegenwind” з враженнями від Віттенберзького опен-ейру (з Шиллером та Петером Хеппнером)

Йоахім Віт (Joachim Witt) – яскраве світло німецької культурної сцени. Він є успішним музикантом на сцені вже понад 40 років і за ці десятиліття довів свою універсальність: Від його хіта “Der Goldenen Reiter” в епоху NDW, заснування нового німецького хардкору в 90-х з “Die Flut”, виступів на Wacken і навіть його нещодавно відкритої кар’єри в TikTok.

74-річний музикант – хамелеон, часто провокативний і водночас абсолютно чесний. Зараз він анонсує новий альбом “Der Fels in der Brandung”. Жодна метафора не могла б краще підійти до самого Йоахіма Вітта.

“Der Fels in der Brandung” – це альбом, який здивує своїх слухачів на багатьох рівнях. У тісній співпраці з продюсером Flensburg Gold Харді Крехом (Elephant Music) Йоахіма Віт знову створив абсолютно нове та унікальне звучання, яке вражаюче переплітає його сильні сторони та послання з електронними звуками та гітарними мелодіями.

Iryna Kalenska

Головний редактор УГП із 2017 року. Фотограф, адміністратор, організатор концертів та фестивалів.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *