Фестиваль M’era Luna 2024: склад повний

Очолюваний легендою синті-попу VNV Nation, організатор FKP Scorpio підтверджує участь наступних музикантів та гуртів у фестивалі M’era Luna. Склад найбільшого в Європі готичного фестивалю завершено, і близько 25 000 гостей знову зберуться на аеродромі Гільдесхайм-Дріспенштедт 10 і 11 серпня.

VNV Nation заслужили особливу репутацію: звичайно, ядро ​​їх звучання незмінно електронне, але в той же час дизайн і ефект їхньої музики завжди були симфонічними та оркестровими. Тому невипадково натхненник Ронан Харріс запросив Лейпцизьку філармонію на свій останній і незабутній візит M’era Luna. З «Electric Sun» VNV Nation тепер створюють нове електронне звучання, але новий альбом також характеризується елегійною силою та делікатно оркестрованою драматургією, які перетворюють живі виступи гурту на шедеври гімну.

З Epica було підтверджено, що група також вміє робити великі жести: голландська формація навколо фронт-жінки Сімони Сімонс грає симфонічний метал, який може здаватися настільки ж брутальним, як і крихким. Deine Lakaien  збагатять програму електронним авангардом, який також отримає нову грань із металевим екземпляром Hämatom. Deathstars зі Швеції постачають чудовий індастріал-метал, а London After Midnight подорожує з Каліфорнії. Combichrist також перелітає через океан, щоб зіграти в Oldschool-Set.

Також оголошено улюбленців публіки ZeraphineShe Past AwayThe Cassandra Complex[x]-RxS.P.O.C.KFuture Lied To Us und CenthronHell BoulevardSchwarzer EngelErdling, Eden Weint im GrabRroyceSteril та Extize  завершують склад фестивал.. Гурт Universum25, на жаль, був змушений скасувати свою появу з логістичних причин. Додаткову програму та переможців конкурсу гуртів буде оголошено пізніше. Повний склад, інформація та квитки доступні на сайті фестивалю: https://meraluna.de/.

Дата: 10-11 серпня

Місце: Hildesheim-Drispenstedt (Гільдесхайм-Дріспенштедт)

Склад фестивалю:

Субота (10.08.2024):

ASP

FRONT 242

SALTATIO MORTIS

DEINE LAKAIEN

HÄMATOM

LONDON AFTER MIDNIGHT

SUICIDE COMMANDO

OOMPH!

ASSEMBLAGE 23

DIE HERREN WESSELSKY

SHE PAST AWAY

FUNKER VOGT

LACRIMAS PROFUNDERE

THE CASSANDRA COMPLEX

S.P.O.C.K

CENTHRON

HELL BOULEVARD

SCHWARZER ENGEL

RROYCE

STERIL

RE.MIND

Неділя (11.08.2024):

VNV NATION

EPICA

LORD OF THE LOST

SCHANDMAUL

DEATHSTARS

DIE KRUPPS

[:SITD:]

COMBICHRIST OLD SCHOOL SET

DARTAGNAN

ZERAPHINE

WELLE: ERDBALL

DAS ICH

STAHLMANN

[X]-RX

FUTURE LIED TO US

ERDLING

EDEN WEINT IM GRAB

EXTIZE

JANREVOLUTION

Автори фотографій:

ASP – Heilenmania.de

Oomph – Heilemania

Suicide_Commando – No Credit

Daria Tessa

Редактор, фотограф, організатор фестивалів, представник Українського Готичного Порталу в Україні та Німеччині

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *