5 ЦІКАВИХ ФАКТІВ ПРО ГУРТ HAMMER FALL, ЯКІ ВАРТО ЗНАТИ

Напередодні київського концерту HammerFall, який пройде 29 лютого в клубі Atlas, представляємо вам 5 фактів про гурт, які варто знати.

1. Шведський гурт HammerFall, який грає в стилях хеві-метал і пауер-метал, був сформований як сайд-проект музикантів з таких груп як Dark Tranquility і In Flames.

2. Спочатку проект був просто як віддушина для музикантів, вони збиралися кілька разів на рік пограти разом. Але в 1996 році їх запросили виступити на конкурсі талантів, під час якого Мікаель Станне захворів і довелося замінити його на Йоакима Канса, через що гурт дискваліфікували.

3. Надалі був записаний дебютний альбом Glory to the Brave, який визнали одним з кращих дебютників і він потрапив в німецькі чарти. Так гурт почав свій шлях, виступаючи спільно з Lordi, Stratovarius, Dio і іншими.

4. HammerFall спільно записали пісні разом з Удо Діркшнайдером, Каєм Хансеном і Доро Пеш.

5. З самого початку гурт обрав імідж і тематику середньовічних лицарів-храмовників. Більшість пісень гурту так чи інакше присвячені битвам, походам, бойовим гімнам і боротьбі за справедливість, а сценічний імідж гурту включає в себе шкіряні «обладунки».

Dominion, одинадцята платівка в дискографії HammerFall, буде презентована в Києві в рамках світового турне World Dominion Tour 2020.

29 лютого, клуб Atlas

Квитки: concert.ua/ru/event/hammerfall

Iryna Kalenska

Головний редактор УГП із 2017 року. Фотограф, адміністратор, організатор концертів та фестивалів.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *