22/02 ОБІЙМИ ДОЩУ ДАДУТЬ ВЕЛИКИЙ СОЛЬНИЙ КОНЦЕРТ ТА ПРЕЗЕНТУЮТЬ НОВЕ ВІДЕО

АНК “Kiev Kills” презентує:

22 лютого 2020 на сцені київського концертного холу MonteRay гурт Обійми Дощу потішить слухачів не тільки великою сольною програмою, але й презентацією нового музичного відео (вперше за 9 років).

Квитки: https://2event.com/events/1855799

УГП: Чому була така довга перерва в зйомках відеокліпів? 9 років? Не було натхнення або ви просто більш надаєте перевагу написанню музики ніж зйомці відео?

Володимир Агафонкін (Obiymy Doschu, vox): Нажаль, в нашому житті взагалі лишається мало часу на музику — наприклад, у мене та Миколи (авторів пісень) не пов’язані з музикою кар’єри в IT, а також сім’ї з маленькими дітьми. Тому той час, який можемо викроїти, доводиться зосереджувати на головному — написанню музики для майбутніх альбомів та підготовці до концертів.

Крім того, як перфекціоністам, нам дуже складно довіряти творчі задачі накшталт створення відео комусь іншому. Кліп “На відстані” — це по суті наша перша така спроба, і так як видалась вона дуже вдалою, сподіваємось, що в майбутньому це буде зробити набагато легше, і кліпи почнемо робити частіше.

УГП: У жовтні минулого року ви виступили на розігріві у Ольги Пулатової (екс-Fleur). Чи подобається вам творчість Ольги і чим вам запам’ятався цей концерт?

Володимир: Я і гітарист Олексій були справжніми фанатами Fleur ще до того, як почали займатись музикою — майже 17 років! Ми були на безлічі їх концертів, брали афтографи в студентьскі роки, і навіть колись допомагали гурту донести важке обладнання до вокзалу. Тому для нас було великою честю виступити з Ольгою, пісні якої ми дуже любимо — творчість Fleur певним чином вплинула і на нашу музику.

Концерт запам’ятався тим, що на ньому я зі своїх героїв зустрів не тільки Олю, але й Олега Сенцова, який прийшов просто як слухач — всього через місяц після звільнення з полону.

УГП: Як часто ви влаштовуєте сольні виступи? і в чому особливість / фішка концерту який відбудеться 22 лютого?

Володимир: Великі сольні концерти в нас відбуваються дуже рідко — майбутній концерт буде всього лиш другим за останні 7 років. Тож ми ставимося до них дуже відповідально, ретельно готуємось, і робимо все, щоб зробити такі вечори особливими і незабутніми.

22 лютого ми представимо нову концептуальну програму з відеоартом, включаючи цілих 6 нових пісень, три з яких ніколи раніше не грали. Тож приходьте та приводьте друзів!

Обійми Дощу / Obiymy Doschu — український рок-гурт, що створює унікальне поєднання прогресивного року, неокласики, неофолку та построку зі складною, неймовірно красивою та атмосферною музикою, глибокою україномовною лірикою, витонченим струнним аранжуванням та неперевершеною мелодійністю. Останній альбом гурту, над яким музиканти працювали 8 років — один з найкращих прог-альбомів цього століття за версією ProgArchives, хоча за кордоном він відомий більше, ніж в Україні. http://rain.in.ua/son

Сольні концерти Обіймів Дощу — рідкісне і незабутнє явище. 22 лютого 2020 на сцені київського концертного холу MonteRay гурт потішить слухачів не тільки великою сольною програмою, але й презентацією нового музичного відео (вперше за 9 років). Присутність на цьому концерті — основний спосіб підтримати гурт і музику такого плану в Україні, тож приходьте і приводьте друзів!

Спеціальні гості: NAVA (post-rock)

Квитки: https://2event.com/events/1855799 (150 грн, ціна зростає)

Зустріч у Facebook: http://www.facebook.com/events/1138004953073627/

Iryna Kalenska

Головний редактор УГП із 2017 року. Фотограф, адміністратор, організатор концертів та фестивалів.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *