31/08 Vacuum повертається з концертом до Києва!

Ностальгія – велика сила, що вабить не лише прихильників до музики, а й її творців до слухачів. Саме цей магніт і поєднує київських прихильників та прихильниць із меланхолійною і чистою музикою Vacuum

31 серпня під київським зоряним небом на терасі D12 відбудеться виступ автора проєкту Маттіаса Ліндблума з добре знайомими піснями та новинками, що народилися в часи ізоляції в його стокгольмській студії.

Еволюція гурту Vacuum за багато років пройшла чимало етапів. Від футуристичного синт-поп-тріо Маттіаса Ліндблума, легендарного Александра Барда і космічної Марини Шипченко до колаборацій Ліндблума з різними європейськими музикантами і мелодійних балад. Від пісень про космос, релігію та пошук себе за межами відомих людству світів до інтимної лірики. «Життя продовжується, пережиті події обертають нас до внутрішнього самопізнання», пояснює зміни незмінний лідер Vacuum.

Озирнувшись назад, ми бачимо, який шлях, особистий і музичний, уже пройдено, і пройдено з гордістю. I take pride in how I’m leading my way – здається, саме ці слова скерували Маттіаса та Vacuum у майбутнє, і він дотримується того шляху, який щодня прокладає собі сам. Ми щасливі, що Київ вкотре опинився на мапі Vacuum, і чекаємо зустрічі з вами в останній день літа. 

Зустріч у Facebook: www.facebook.com/events/1503893646624604 

Квитки: concert.ua/uk/event/vacuum

Iryna Kalenska

Головний редактор УГП із 2017 року. Фотограф, адміністратор, організатор концертів та фестивалів.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *