6 БЕРЕЗНЯ LINDEMANN З КОНЦЕРТОМ В КИЄВІ!

LINDEMANN –  проект фронтмена Rammstein Тілля Ліндеманна та  мультиінструменталіста Петера Тагтгрена,  відомого як лідер гуртів Pain та Hypocrisy.

22 листопада  цього року потужний  німецько-шведський дует LINDEMANN  презентує свій другий альбом під назвою “F&M.” Саме цей реліз вперше супроводжуватиметься концертним туром, який розпочнеться в лютому 2020 року.  LINDEMANN зіграють 12 концертів в Європі, а 6 березня 2020 вийдуть на сцену київської Stereo Plaza.

Дебютний альбом LINDEMANN під назвою  “Skills In Pills” вийшов чотрири роки тому,  піднявся на вершину німецького LP-чарту та отримав в Німеччині статус “золотого” .Новий альбом “F&M” стане черговим  потужним етапом проекту.  У той час як  “Skills In Pills” містив тексти  виключно англійською мовою, новий альбом  “F&M” представить лірику  німецькою мовою, в добре знайомому виконанні Тілля Ліндеманна, з його вокалом, який неможливо сплутати, і повністю виправдає очікування слухачів.

Вихідною точкою  для  створення  нових пісень LINDEMANN стала співпраця Тілля Ліндемана та Гамбургського  Thalia Theater, присвячена створенню сучасної адаптації казки про Гензеля та Гретель, яка стосується тем страху, надії, бідності, канібалізму та смерті. П’ять пісень із цієї відомої п’єси доповняться шістьма новими композиціями, разом  це буде  новий вражаючий студійний альбом від LINDEMANN під назвою “F&M”.

Перший сингл з альбому “F&M”, під назвою “Steh auf” (“Вставай”), вийшов у середині вересня, –  це важкий гімн, який одразу  потрапив у десятку лідерів німецьких синглів.  Створенням кліпу керував зірковий режисер Зоран Біхач, який  раніше знімав для Rammstein та LINDEMANN. Зйомки кліпу відбувалися в Казахстані, одного з головних героїв зіграв друг Тагтгрена, зірка Голлівуду Петер Стормаре (Fargo).  

Другий сингл під назвою “Knebel” (“Кляп”) був оприлюднений в листопаді цього року. Відео, в якому Тілль зїдає живого таракана та відгризає голову живій рибі, було знято в  затопленій будівлі в Естонії, де колись була розташована в’язниця. 

Але  все це  лише присмак нового альбому. Шанувальники  з нетерпінням чекають виходу “F&M”, а 6 березня 2020 Київ  отримає шанс випробувати LINDEMANN наживо на концерті. 

Організатор – Gas Concert

gasconcert.com.ua 

6 березня 2020

Київ, Stereo Plaza

LINDEMANN 

Квитки – concert.ua/event/till-lindemann

Продаж квитків почнеться 18 листопада 2019

Шоу LINDEMANN  рекомендовано для глядачів  старше 18 років.

Зустріч у ФБ: www.facebook.com/events/575526143265912

lindemann.band

www.facebook.com/Lindemann

www.instagram.com/lindemannofficial

Iryna Kalenska

Головний редактор УГП із 2017 року. Фотограф, адміністратор, організатор концертів та фестивалів.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *