ВИЙШОВ ДОКУМЕНТАЛЬНИЙ ФІЛЬМ “WHEELS OF MADNESS” – ДОСЛІДЖЕННЯ НАТХНЕННОЇ ІСТОРІЇ ОДНОГО ФАНА Sziget

ВИЙШОВ ДОКУМЕНТАЛЬНИЙ ФІЛЬМ “WHEELS OF MADNESS” – ДОСЛІДЖЕННЯ НАТХНЕННОЇ ІСТОРІЇ ОДНОГО ФАНА SZIGET 

“HE’S THE F*CKING STAR RIGHT THERE”                     

(Dave Grohl, Foo Fighters) 

Все більше піклуючись про інклюзивність, Sziget запрошує повернутися в заключні моменти цьогорічного фестивалю, коли легендарні Foo Fighters зіграли свій штормовий концерт на Main Stage. Саме тоді, під час виконання хіта «Everlong», хлопець, який краудсьорфив у інвалідному візку, був помічений гуртом серед сотні тисяч сігетців. Між приспівами Dave Grohl прокричав через море людей, що хлопець – зірка шоу («He’s the fucking star of the show, right there!»). Сігетець був запрошений на сцену і донесений до неї на руках публіки разом із візком. Поруч з Foo Fighters він, збентежений і щасливий, виконав характерний роковий фінал з розбиванням гітари.

Та ще до того, як новина про це облетіла світ, незалежна знімальна група приїхала на Sziget, щоб дізнатися більше про майбутню зірку, створивши сердечний і хвилюючий короткометражний фільм “Wheels Of Madness”. 

Виявилося, що головний краудсьорфер останнього дня Sziget 2019 – це 33-річний Gal Mizrachi (AKA Gal Festival), мультимедіа-учитель з Тель-Авіва. Він відвідував Sziget щоразу протягом останніх 5 років і має намір не зупинятися. Фільм “Wheels Of Madness” дослідив його фестивальний досвід і як це змінило його життя на краще. 

«Sziget змінив моє життя. Це мій улюблений фестиваль і моє улюблене місце на Землі. Він розказав мені багато про мене самого, людяність, доброту, дружбу і розширив мої музичні пізнання завдяки різним артистам з усього світу. Він довів мені, що обмеження існують тільки в нашій голові. Я став кращою людиною і кращим другом завдяки Sziget. Дякую!» –  говорить Gal.

Sziget продовжує розвивати свій інклюзивно-орієнтований підхід. Він гарантує, що насолоджуватися усім, що пропонує фестиваль, можуть сігетці з будь-яким підґрунтям і фізичними особливостями. Протягом тижневого фестивалю цього літа на Острові Свободи опинилося 530 000 фестивальників з усього світу, від Нової Зеландії до Бразилії. Вони об’єдналися, щоб насолодитися разом музикою, театром, комедією і майстер-класами від перформерів, артистів і спікерів з більш ніж 62 різних країн. На Sziget 2019 виступили топ-артисти сучасності: 

Ed Sheeran, The 1975, Martin Garrix, Richard Ashcroft, 6LACK, Macklemore, James Blake, The National, Mura Masa, Post Malone, Years & Years, Jungle, Florence + The Machine, Catfish & The Bottlemen, Foo Fighters та багато інших.

Перша хвиля квитків на наступний Sziget вже вийшла у продаж 14 листопада з акцією «Szitizen Prime» і ексклюзивними подарунками для найвідданіших фанів. Тижневі квитки на Sziget 2020 за найнижчою ціною можна купити на сайті https://szigetfestival.com/ua/. Sziget – найближчий до України масштабний європейський фестиваль музики і мистецтв. Це ідеальний вибір, щоб здобути свій перший фестивальний досвід чи здійснити першу подорож за кордон. Острів Свободи кожного року різний, це острів знайомств людей одне з одним, незабутніх сюрпризів і відкриттів. Кожна поїздка на Sziget унікальна, і кожна пригода на ньому – безцінна. 

Sziget 2020 відбудеться 5-11 серпня у столиці Угорщини – Будапешті.

Iryna Kalenska

Головний редактор УГП із 2017 року. Фотограф, адміністратор, організатор концертів та фестивалів.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *