ДО КИЄВА ЇДЕ “НОВА ЕРА” ASKING ALEXANDRIA

Важка музика – специфічна ніша. У ній треба постійно дивувати, щоб не стати лише спогадом в голові слухача. Особливо це стосується металкору.За останній десяток років у цьому жанрі з’явилося стільки гуртів, які швидко підіймалися та настільки ж швидко падали. Утрималися одиниці. Asking Alexandria входить в їх число. І зараз у них настала “нова ера”, яку вони презентують в Києві.

20 квітня, Stereo Plaza

Квитки: concert.ua/uk/event/asking-alexandria 

За свою майже п’ятнадцятирічну кар’єру, Asking Alexandria пережили багато періодів – як хороших, так і суперечливих. Серед хороших – визнання критиків, сотні тисяч проданих платівок і потрійне потрапляння в топ-10 чарту Billboard. Серед суперечливих – перший вокаліст Денні Ворсноп покинув колектив та почав експериментувати з кантрі та поп-джазом, а також коротке фронтменство українця Дениса Шафоростова в 2015-2016 роках. У 2016 році, Ворсноп повернувся та Asking Alexandria немов вирішили зробити все спочатку.

У вересні Asking Alexandria випустили трек The Violence – такий же бадьорий і гучний, як і інші пісні гурту. Але з одним нюансом – він сподобався не тільки шанувальникам, а й широким масам. Так почалася “нова ера” Asking Alexandria. Денні Ворсноп пояснює, що це означає: “Нам постійно говорили, що і як треба робити, щоб люди нас слухали. Ми хотіли трохи пригальмувати, але у відповідь чули: “Якщо ви зупинитеся, то вашій кар’єрі кінець”. Ми вирішили забити на всіх, стати тверезими та стабільними. Та найголовніше – вибирати те, що ми будемо робити, як ми це будемо робити і коли ми це будемо робити “. The Violence – перша ластівка “нової ери” Asking Alexandra. Загадково? Безумовно. Але в той же час вона віщує щось нестримне і хвилююче. Те, від чого буде відмовитися вкрай важко. І, як показує практика, до цього неможливо бути готовим заздалегідь. Чи приїде група в Київ зі свіжої платівкою або це буде кілька нових треків? Дізнаємося з часом, але в одному можна бути впевненим точно – всіх нас чекає свято енергії, слему та нескінченної електрики.

Iryna Kalenska

Головний редактор УГП із 2017 року. Фотограф, адміністратор, організатор концертів та фестивалів.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *