ГУРТ VIOLET RAYMOOR ВИПУСТИВ ЛІРИК-ВІДЕО НА КАВЕР-ВЕРСІЮ ПІСНІ DECODE ВІД PARAMORE

Лірик-відео на кавер-версію пісні «Decode» від Paramore є вже третьою відеороботою гурту Violet Raymoor за останні місяці, але першим винятково анімаційним релізом. Пісня витримана в притаманному для них містично-електронному стилі і несхожа на оригінальний трек, але при цьому віддаючи йому належне.

Трек був вперше презентований наживо на ComicCon Ukraine і отримав схвальну реакцію, після чого гурт вирішив зробити повноцінний студійний запис і випустити відео. Реліз випущено в якості передвісника запланованого гуртом ЕР каверів.

Violet Raymoor – це український музичний проект, створений Глібом Пекуровським (Gerrard Flynne) та Віталієм Малафеєвським (Axis Moor). Матеріал колективу класифікується еклектичним теґлайном #dark_synth_rock, #new_wave, #synth_pop, #fairytale_rock, #gothic_rock. 

Але справжні його витоки варто шукати в старовинних сказаннях, відповідно до яких Violet Raymoor — назва вигаданого міста, небо якого мало фіолетове забарвлення внаслідок загадкової природної аномалії. 

Творчою метою колективу є створення містичного звукового полотна, при цьому в якості художнього засобу використовується поєднання електронної музики з рок-основою та етнічними елементами. У січні 2016 р. проект випустив дебютний ЕР, який отримав назву Chapter One: Still Playing Dragons. У листопаді 2018 р. вийшла друга глава історії – Chapter Two: Faces Under Masks. 

Серед актуальних досягнень проекту варто виділити участь у фіналі українського етапу Emergenza Festival, що відбувся в клубі Atlas в Києві, та успішний виступ на розігріві у Lord of the Lost.

Посилання: 

facebook.com/violetraymoor

instagram.com/violet_raymoor

youtube.com/violetraymoor

soundcloud.com/violetraymoor

Iryna Kalenska

Головний редактор УГП із 2017 року. Фотограф, адміністратор, організатор концертів та фестивалів.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *