SZIGET ВДРУГЕ ОТРИМАВ ПРЕМІЮ UK FESTIVAL AWARDS ЯК НАЙКРАЩИЙ ФЕСТИВАЛЬ У СВІТІ ЗА МЕЖАМИ ВЕЛИКОБРИТАНІЇ

Острів Свободи здобув престижну нагороду в категорії всесвітньовідомих фестивалів, серед Tomorrowland, Snowbombing і Afro NationSziget відбудеться 5-11 серпня 2020 року на острові Обуда в Будапешті, Угорщина szigetfestival.com/ua/ 

Один із найбільших і найзнаменитіших фестивалів музики і мистецтв у світі – Sziget – здобув нагороду «Найкращий закордонний фестиваль» від UK Festival Awards 2019. Визнаний найкращим фестивалем у світі за межами Великобританії, Sziget змагався в одній категорії з Altitude Comedy Festival, Afro Nation, Pol’and’Rock Festival, Snowbombing і Tomorrowland. На цьогорічній церемонії UK Festival Awards 2019 Sziget отримав цю премію вже вдруге поспіль. «Це велика честь для нас отримати цю престижну нагороду, – сказав CEO Sziget Tamás Kádár – Ми з нетерпінням чекаємо моменту розкрити все, що підготували у 2020-му». Втамовуючи нетерпіння фанів, у січні Sziget оголосить першу хвилю лайн-апу 2020. Окрім UK Festival Awards Sziget був двічі нагороджений як «Лайн-ап року» і «Улюблений фестиваль артистів» премією European Festival Awards – однією з найпрестижніших премій на континенті. Відомий у всьому світі тижневий фестиваль музики і мистецтв Sziget Festival збирає разом більш ніж 530 000 людей на найбільшу культурну зустріч у Європі. Відбуваючись на острові Обуда, який щосерпня перетворюється в Острів Свободи, фестиваль вітає сігетців більш ніж 100 націй, які збираються разом, щоб святкувати різноманіття культур, смаків, інтересів та музики. 

Тижневі квитки на Sziget вже у продажу. Ціни стартують від €299. Щоб дізнатися більше, відвідайте szigetfestival.com/ua/.

Iryna Kalenska

Головний редактор УГП із 2017 року. Фотограф, адміністратор, організатор концертів та фестивалів.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *