ПРЕМ’ЄРА НОВОГО МІСТИЧНОГО ЛІРИК-ВІДЕО ВІД ГУРТУ VIOLET RAYMOOR

Гурт Violet Raymoor випустив містичне лірик-відео на пісню «Дівчина-морок і фавн», сповнене духом темних лісових казок та тягучим шепотом болот і очеретів. Трек є лише другою україномовною роботою у дискографії колективу. У записі пісні в якості бек-вокалістки взяла участь Саша Первушкіна (раніше відома як вокалістка та лідер гурту Personal Witches), додавши до звучання треку відьомські етнічні чари.

Violet Raymoor — це український музичний проект, створений Глібом Пекуровським (Gerrard Flynne) та Віталієм Малафеєвським (Axis Moor). Матеріал колективу класифікується еклектичним теґлайном #dark_synth_rock, #new_wave, #synth_pop, #fairytale_rock, #gothic_rock. Але справжні його витоки варто шукати в старовинних сказаннях, відповідно до яких Violet Raymoor — назва вигаданого міста, небо якого мало фіолетове забарвлення внаслідок загадкової природної аномалії.

Творчою метою колективу є створення містичного звукового полотна, при цьому в якості художнього засобу використовується поєднання електронної музики з рок-основою та етнічними елементами. У січні 2016 р. проект випустив дебютний ЕР, який отримав назву Chapter One: Still Playing Dragons. У листопаді 2018 р. вийшла друга глава історії — Chapter Two: Faces Under Masks.


Серед актуальних досягнень проекту варто виділити участь у фіналі українського етапу Emergenza Festival, що відбувся в клубі Atlas в Києві, та успішний виступ на розігріві у Lord of the Lost.

Офіційні сторінки Violet Raymoor:
facebook.com/violetraymoor
instagram.com/violet_raymoor
youtube.com/violetraymoor
soundcloud.com/violetraymoor

Iryna Kalenska

Головний редактор УГП із 2017 року. Фотограф, адміністратор, організатор концертів та фестивалів.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *