Zordrakh
20.11.2006, 14:33
ыгы... и Ab Noctum будит... наверно.... стану на сцене с ноутом, фключу винампЪ и давай калбасиццо... а луццкее готЫ на паттанцоффку у шеста... бгыгы.... готхЪ знаити ли андэд....
moonspelldark
20.11.2006, 16:05
ООО!!! Акаша у шеста да под Аб Ноктум...ммм! это ж моя давняя фантазия эротического характера! хитриш, зордак, так вам конечно овации обеспечены!)))
RASTA-GOTT
20.11.2006, 18:10
ого, вечірка збирається бути все цікавішою...магу теж взяти ноут, ще б таких кілька челів, і можна зібрати цілий хор, злабаєм на ноутах не гірше за апокаліптику..)))
Zordrakh
21.11.2006, 11:10
видал я ф Польще челофф каторые на Gameboy (эта типа тетрисы такие с картрежжами) калбасели. Ох и атарвалсо я тада... а мы с тобой на ноутахх дык ваще ффсех сажжом нах...
А кстати я сёдни ниприду и Акаша вроди тожи... ничо, пириживиоти...
[quark]
21.11.2006, 12:07
Ууу.. паскудно...

Тра в Расти спитати, чи буде... Будеш?
Lambretta
21.11.2006, 13:41
Да як завжди намічається вечірка а я спішу обрадувати що мене не буде. Ліліт теж не зможе вона іде на Фльор концерт. Так що ізвіняйте.
2Moonspelldark Я танець з шестом? Ну хібашо тільки для тебе на одинці.
[quark]
21.11.2006, 13:48
Раста буде.
moonspelldark
21.11.2006, 16:25
Так. я связалась со всеми. Результат - сегодняшняя встреча переносится на завтра. будет Раста и не будет "Фльоров")))
значит, традиционно - Майдайн, сборы с 18.00 до 19.00
вот только с залом я не в курсах ибо не заказала... так что прийдется позаглядывать. и помните - кто ищет...
RASTA-GOTT
21.11.2006, 19:23
Злабаєм на сцені "Формалин" на акустичних балалайках )))
Lambretta
21.11.2006, 20:26
Я постараюсь завтра замовити столик в строму залі той самий що й минулого разу. Тоді до завтра.
Може замість Формаліна ноут і Абноктум?
Може зробимо посвяту для Расти в наші Луцькі. Ну там з кровю
RASTA-GOTT
21.11.2006, 20:32
...і танець з шестом )))
ееее...кров....я вас всіх за раз не перекусаю... /пішов точити вставні ікла/...
Lambretta
21.11.2006, 20:33
Це не ти а ми тебе будем кусати. А з шестом ми не проти якщо ти станцюєш

))
RASTA-GOTT
21.11.2006, 20:38
мдя...влип...а може краще піаршоу з пап є маше, поролону і кетчупу? )))
Танцювати навколо шеста з ноутом не готічно )))
moonspelldark
21.11.2006, 22:56
че это с шестом!??? с Акашенькой хачу!!!
/тока в старом с шестом не свезлось, сори)))/
Цитата(RASTA-GOTT @ Nov 21 2006, 21:38) [snapback]190409[/snapback]
мдя...влип...а може краще піаршоу з пап є маше, поролону і кетчупу? )))
Пап є маше. А мам?
Цитата(moonspelldark @ Nov 21 2006, 23:56) [snapback]190452[/snapback]
че это с шестом!??? с Акашенькой хачу!!!
/тока в старом с шестом не свезлось, сори)))/
Я так поняв - про мене забули... нуну...
moonspelldark
22.11.2006, 10:55
забудешь про тебя...)))
третим будешь?

с растой и акашей?)))
/ пашла в старый шест устанавливать
Lambretta
22.11.2006, 17:12
Ну якраз точно тоді це не шест треба а здоровенну трубу. Але краще ми троє присядимо а ти нам станцюєш.
moonspelldark
22.11.2006, 17:30
угу-угу...
так.
сегодня кварка не дергать. а то буду дергать я.
всех касается.
moonspelldark
23.11.2006, 10:41
итак, состоялось)))
однако. оригинальность вчерашнего вечера потрясла даже мою закаленную психику...
все началось с того, что столик так и не был заказан, а готы уже собрались, так что пришлось отправиться на поиск пристанища...
попытки пристроить свои замерзшие готично-синеватые тела в теплом уюте привычных заведений была утеряна, мы это осознали после посешения нескольких переполненых залов. решились на эксперимент.
вспомнили о неизведанном еще местечке под многообещающим названием "Млын", чтоб его...
там таки оказалось относительно немноголюдно и пара столиков на верхнем ярусе призывно пустовало. и мы повелись.
...спустя пару часов, одурев от шансона и доведя до истерики официанток, мы покинули гостепреимную аццкую мельницу с злобарскими ухмылками и сотонинским хохотом... теперь мы точно знаем, что переживем все! и знаем, куда вести гостей для максимального колорита )))/потирая руки и аццки ухмыляясь
[quark]
23.11.2006, 10:55
Але ти так ахвиціянток не лякай... а то не пустять більше...
З.І. Попросив там гарячого шоколаду. подвійну порцію. зробили. води дійсно було в 2 рази більше... а от шоколаду...
А! Ще... я люблю, коли мене дьоргають!!! особливо в деяких специфічних місцях...
RASTA-GOTT
23.11.2006, 18:02
Владимирс.....ююю тьху )))) Зате тепер будем знати де зможемо на випадок ядерної війни пересидіти і вкушаючи просто постядерну піццу....)))
Мелодік-дез-фольк-шансон рулить....)
Lambretta
24.11.2006, 10:26
Да-а-а я нарешті відійшла від останьої зустрічі. Мені ще цілу ніч снився круг енд компані. Готичний сон ну він там помер а потім проснувся і почав співати. Але це всетаки занатто по злому він поступив. Нема чого готів по ночам лякати.
Що там наступного тижня? Повторюємо свій екстремальний подвиг з Мандрами( ця місцина не Млин а Мандри називається) чи хватить на екстріму і по старій традиції в Майдан?
Да-а-а я нарешті відійшла від останьої зустрічі. Мені ще цілу ніч снився круг енд компані. Готичний сон ну він там помер а потім проснувся і почав співати. Але це всетаки занатто по злому він поступив. Нема чого готів по ночам лякати.
Що там наступного тижня? Повторюємо свій екстремальний подвиг з Мандрами( ця місцина не Млин а Мандри називається) чи хватить нам екстріму і по старій традиції в Майдан?
Алекс Юстасу: в субботу, 2-го декабря, не исключена высадка в славном городе Луцке делегации из Киева. Более точная информации, в частности, о составе делегации будет в субботу.
Алла Акбар!
[quark]
24.11.2006, 11:23
Ууууу... а я першого в Львові буду... на Кому Вниз...
// так що ви мене чекати тут будете вже
moonspelldark
24.11.2006, 17:22
АЛЛА!!!
да неужто ж ваши священные подошвы коснуться наконец луцкой дорожной пыли?!!!
я в трансе! канеха, ждем!)))
юстас -алексу:
в каком, извините, составе ожидать? какую программу желаете? или полагаетесь на нас?
RASTA-GOTT
24.11.2006, 18:34
В Млын на готік-паті

)))
афвіціянток треба доконати ))))
Мабуть тади й я намалююсь...

2 quark: ...б.о.л.ь.....нє, я мабуть теж поїду)))
_#_Listat_#_
24.11.2006, 18:37
2 RASTA-GOTT Я завтра буду в Рівному. Може здибаємось якось? Кинь свій домашній мені в приват.
2 moonspelldark
Цитата
в каком, извините, составе ожидать? какую программу желаете? или полагаетесь на нас?
Еще вчера вопрос состава выглядел весьма оптимистичным, то, как всегда, в последний момент у народа начались обломы - Носфер внезапно вспомнил, что именно 2-го числа у его, кажется, отца день рождения, Скриптор разразился громогласными "нахуями" и т.д.
В общем, состав на данный момент - два человека - я и Feanor.

Насчет программы - не знаю еще, посмотрим.
[quark]
25.11.2006, 15:35
Ууууу... чого так мало?
От Носфер обіцяється вже з рік сюди приїхати... Незарах йому, значить...
// ти його там понагружай... а то ми образимось...
Та й з остальними - ти... теє... за патли і до Луцька... а то як приїдем до Києва - будем мстить... страшно і нещадно...
moonspelldark
25.11.2006, 17:57
хм... нехорошо как с носфером...
а если допустим 9го а не 2го? как вам вариант? у нас как раз Парк Горького играет...
вы подумайте еще раз, ок?
кста, как раз год назад в то же время где-то и я к вам приездала... ибо днюха как раз была...ыыы)))
[quark]
27.11.2006, 11:22
Сєєєєєва... ауууууууууу...
Я в декабре только 2-го могу. А в конце января попинаю народ еще раз.
Кстати, билеты уже куплены - на поезд Киев-Луцк.
З.Ы. Проконсультируйте, please, кто может по следующим вопросам:
1) Есть там у вас под Луцком такой себе городок Олика, который весьма расхвален на www.castles.com.ua Я подумываю а не заехать ли туда по дороге, но смущает меня то, что он железнодорожной станции туда километром 10 (по карте) шлепать надо. Разъясните кто там был что и как.
2) Как от вас уезжать в Киев лучше? А то я купил билет на поезд назад, а потом узнал, что есть какие-то маршрутки.
RASTA-GOTT
27.11.2006, 12:40
Я частенько катаюсь з Луцьку в Рівне автобусом "Брест - Київ" Відходить з Луцьку кожен день о 00 00...) Місця завжди є, хіба що інколи треба проявити трохи пруткості щоб не сидіти з самого заду ))) Або ж замовити квитки
moonspelldark
27.11.2006, 18:33
сева, назад можно и маршруткой действительно, есть "Вояж-Люкс", "Санрайс"и "Шалена черепаха", которые чуть ли не каждый час катают... во всяком случае днем. тебе до скольки хочется быть тут? я узнаю расписания если надо
хтя поезд, канеха, комфортнее...
но - Киев -Ковель лучше, комфортабельнее и вообще - тру, ибо в 7.40 ))))
Ферштейн. Билеты обратно взяти как раз на Ковель-Киев.
Насчет Олики никто ничего не знает?
Lambretta
28.11.2006, 9:51
Так Луцькі до другого числа ще є час але ми сьогодні збираємось? я замовляю столик в старому залі майдана. Так що прохання явитись.
2Раста Вас також чекаєм.
2ЕВА Ти не бачила Сергія(пахермахер)? Неможу до нього додзвонитись щоб ввечері прийшов. Попробуй можливо в тебе вийде?
moonspelldark
28.11.2006, 10:56
млин, я сегодня не в форме...(((
RASTA-GOTT
28.11.2006, 16:46
ааа...я не зможу приїхати... зализуватиму травми від сьогоднішнього тренуванння..

.... Готішно вам посидіти...)
"муах муах"
ВСІМ гатишним і трушним і андедним луцьким бугаготищам привіт!!!!
і я тепер тут оселюсь)))
ги ги...
хай живе флуддд!!!
[quark]
28.11.2006, 23:55
Посиділи. Чекаєм київських...
До кіївських панів та панянок: скажіть конкретно, коли ви прибуваєте до Луцька.
Олика знаходиться по дорозі "Луцьк-Рівне"... тобто ти можеш вийти в Олиці. Заглянути в замок (тут до аборигенів оликовських прийдеться звертатись), а потім до Луцька, де будем ми... маршрутки/дизелі/електрички їздять регулярно...
Якщо що - дзвони... номери - в лічку зара пошлю..
До Раста-Готхера: Щоб був другого! Відмазки не проходять. затям
2 [quark]
Я вирішив змінити маршрут і висадитись по дорозі у Клевані, бо до біса ту Олику, яка невідомо що і де. Якщо все піде по плану, то півтори години ми там полазимо та поїдемо у Луцьк на електричці Здолбунів-Ковель, яка прибуває у Луцьк в 10-46.
Замьотано... я ще сам, хз коли повернусь зі Львова з Кому Вниз...
moonspelldark
29.11.2006, 12:08
небаись, найдемся!)))
пока рассчитываю на 10.40 встречать, там разберемся. любые изменения в маршрутах-времени-составе курируем по телефону.
к сожалению, луцкий симфонический оркестр ритуальных маршей уже заказан в с. гаразджа, поэтому музыки на встрече не будет (((
Lambretta
29.11.2006, 20:16
2Sumire Ура ну нарешті і ви до нас приїднались. Давно пора!!!
Zordrakh
30.11.2006, 12:14
Дык падонки ффсигда привецтвуюццо! Виллькоммен нах...
To Zordakh - Данкешен)))Аве!!!!
To Lambretta aka Akasha - Спасибі) Вже дозріла і до форуму))
Moonspelldark,
що там з 2 грудня???
moonspelldark
1.12.2006, 23:04
урра! воскресили-таки!)))
утром в 10.40 встречаем севу. на вокзале. или ко мне зайди в начале одинадцатого...
Киевская делегация успешно прибыла обратно в Киев.
Луцк - супергород в котором обитают мегалюди.

Наши оргомнейшие благодарности принимавшей стороне!
moonspelldark
3.12.2006, 12:38
дааа, дааа... мы такие)))
тока ты забыл обещанную рецензию на местный продукт марки "Земан" написать

,
мы тут полночи спорили - сойдешь ты с поезда после него сам или снимут парни в белом...)))
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста,
пройдите по ссылке.