Цитата
Просто я маю сумніви щодо того, чи переросте кількість у якість.
А я тобі зразу скажу: не переросте))
Цитата
таким макаром платоспроможних ґотів ви точно не дочекаєтесь…
Таких готів дуже і дуже мало. Та взагалі який середньостатистичний вік готів? Ну точно, років так 18-20... а може, й менше. У нашій країні така публіка грошей власних, як правило, не має.
Цитата
И если у людей нет денег пойти в местную забегаловку попить чаю, и они висят на контракте на холоде и теревенят теревени, как все хреново.
Ага... про "готику в душі" і т.д. Грошей нема, зате є "тру")))
Цитата
Ну не умеет наш народ нормально отдыхать
+1000000
Ну, дійсно!!! У більшості нашого народо-населення (і цивілів, і нефорів) відпочинок = нажертися: буквально - випить і закусить. Певно, наслідок культури СРСР.
Цитата
Поэтому ничего нормального и не будет в нашей стране, пока мы не научимся уважать друг друга и людей, которые что-то делают и стараются делать.
Влучно!!
Цитата
Вывод -пускать всех - заходит гора быдла, нажирается и ведет себя неадекватно, устраивать закрытые вечеринки - скучно, и так все друг друга знают, и приток новых адекватов не предвидится.
Ну, так не треба економити грошей на вишибал....
Шось, як я бачу, у нас усе виходить ну суто по-українськи: і так погано, а так - ще гірше)))
Ну прям класика жанру: чого бідні - бо дурні, а дурні - бо бідні

Грошей нема - погано, бо "ми не розвиваємося і сидимо в андеграунді". Гроші з"являться - настане готичний апокаліпсис)))