Special: Artists and their Tattoos – M’era Luna Tattoo Special 2019
Цього року наш M’era Luna Tattoo Special знову був готовий для відвідувачів фестивалю з татуюваннями, і знову гості могли надсилати
Read moreЦього року наш M’era Luna Tattoo Special знову був готовий для відвідувачів фестивалю з татуюваннями, і знову гості могли надсилати
Read moreСьогодні я мала нагоду закидати Ендрю “Aro” Оуена своїми питаннями про татуювання. Ендрю живе у Великобританії та бере участь одразу
Read moreОдна з речей, яка мені особливо подобається в цьому проєкті, — це можливість відкривати для себе нових артистів з усього
Read moreНаш сьогоднішній гість — Денніс «DeeDxg» Лінднер, гітарист панк-рок гурту Drunken Swallows.Одна з причин, чому я так люблю цей проєкт
Read moreМатеріал підготувала: Iryna Kalenska Що спільного між старовинною магією та сучасною жінкою з гаджетом у руках? Більше, ніж здається. В
Read moreАеродром Дрізпенштедт, 31137 Гільдесгайм, Німеччина9 та 10 серпня 2025 року Організатор FKP Scorpio оголошує 20 нових імен, які приєднуються до
Read moreЯ взяла це інтерв’ю кілька років тому під час одного з фестивалів Out of Line Weekender. Але щоразу щось траплялося,
Read moreWritten by: Iryna Kalenska (Gothic.com.ua)Eric Burton (Schubert Music Publishing GmbH, Hardbeat Promotion, Celsius Management); Violanoir.com CORLYX: Реліз нового альбому «Purple
Read moreАвтор: Iryna Kalenska Де́від Кіт Лінч, народжений 20 січня 1946 року в місті Міссула, штат Монтана, США, був видатним американським
Read moreАвтори: Iryna Kalenska, Ira Titova Переклад: Ira Titova Photo: Lennard Schmitt Кріс Хармс, фронтмен відомого німецького гурту LORD OF THE
Read more