Warning: Declaration of class_bbcode::convert_emoticon($matches = Array) should be compatible with class_bbcode_core::convert_emoticon($code = '', $image = '') in /usr/home/gothic/www/gothic.com.ua/ukrrus/forum/sources/classes/bbcode/class_bbcode.php on line 311 Чайлдфри - Ukrainian Gothic Forum
а еще интересный факт. В оригинале (в иудаистической Библии) написано: И создал Бог Адама и Еву по образу своему и подобию, ребра там не было. И Лилит в Библии не было (Лилит появилась в Апокрифах, там же как Ад, Чистилище и Рай, (в оригинале Библии Рай упоминается в главах, связанных с Египтом, ибо Рай - это изначально явления египетской мифологии).
Про то, что на самом деле значит "Геенна огненная" тоже могу по желанию слушателей рассказать.
а еще интересный факт. В оригинале (в иудаистической Библии) написано: И создал Бог Адама и Еву по образу своему и подобию, ребра там не было.
2 Devolution, я користуючись Біблією прийшов до висновку, що ви у дечому помиляєтесь. Можливо у "іудейській Біблії" написано зовсім інакше, то дайте мені відповідні посилання... Ось щоя знайшов у Біблії Буття 1 26 І сказав Бог: Створімо людину за образом Нашим, за подобою Нашою, і хай панують над морською рибою, і над птаством небесним, і над худобою, і над усею землею, і над усім плазуючим, що плазує по землі. 27 І Бог на Свій образ людину створив, на образ Божий її Він створив, як чоловіка та жінку створив їх.
Про створення Єви Буття2 21 І вчинив Господь Бог, що на Адама спав міцний сон, і заснув він. І Він узяв одне з ребер його, і тілом закрив його місце. 22 І перетворив Господь Бог те ребро, що взяв із Адама, на жінку, і привів її до Адама.
2 Devolution, скажіть звідки ви взяли , що людина була створена з глини? Теж будь-ласка приведіть відповідні цитати з посиланням на джерело інформації
Сообщение отредактировал Lviv_crow - 7.03.2010, 23:09
--------------------
Світло проходячи через обійми темноти,зливається з нею, породжуючи нову реальність, реальність буття, простору і нескінченності... Чем больше я узнаю людей, тем больше мне нравятся собаки ( Генрих Гейне ) •Если большинство людей считает что-либо действительным, это становится действительным. •Если ты чего-нибудь хочешь, вся Вселенная будет способствовать тому, чтобы желание твое сбылось. Коэльо Пауло Кажуть, що любов за гроші не купиш, повірте мені, так кажуть лише бідаки та голодранці. Джин Сімонс (Kiss) Одна часть меня постоянно переживает, что я обычный неудачник, в то время как другая мнит себя Господом Богом.John Lennon
Большинство панков, которых я вижу на улице, – это просто разукрашенные мешки с дерьмом! Они ничего из себя не представляют. После Sex Pistols панк умер.John Lydon Sex Pistols