Warning: Declaration of class_bbcode::convert_emoticon($matches = Array) should be compatible with class_bbcode_core::convert_emoticon($code = '', $image = '') in /usr/home/gothic/www/gothic.com.ua/ukrrus/forum/sources/classes/bbcode/class_bbcode.php on line 0 Чайлдфри - Ukrainian Gothic Forum
У мене ніякої поваги не викликає...Це взагалі не людина. Таких "матерів" треба карати і причому через смертну кару... блядь - це професія причому одна із самих древніх. До бляді у мене більша повага ніж до "матері" алкашки. Тому для такої "матері", блядь- це буде комплімент.
Цитата
Противно мне абсолютно другое - постоянные утверждения о том, что женщина - это в первую очередь мать, что она должна любить детей, а если не дети, бигуди и кастрюли - то блядь.
Есмі, розумієш, це споконвіку так склалося...Бо більше тисячі років тому, князь Київський і всія Русі - Володимир Великий Ясне Сонечко , в добровільно-примусовому порядку, під страхом смерті хрестив Русь Матінку. Оскільки слов'янські країни зараз вважаються християнськими, то там і основна книга християн, Біблія є догматом , а саме в даному випадку Буття3, 16 До жінки промовив: Помножуючи, помножу терпіння твої та болі вагітности твоєї. Ти в муках родитимеш діти, і до мужа твого пожадання твоє, а він буде панувати над тобою. І спираючись на слова самого бога у суспільстві склався такий стереотип,вже на підсвідомому рівні , який живе ще і досі . А коли жінка відхиляється від цього догмату, то вона зразу погана, не хороша, ітд . PS Особисто я такого стереотипу не підтримую.
Цитата
То, что ребенок может привязать мужчину - чушь несусветняя: или вам мало матерей-одиночек.
До ЧОЛОВІКА прив'яже, а до ШМАТИ, ні . Якщо чоловік не хоче своєї власної дитини, і кидає жінку з дитиною напризволяще, то він не є чоловіком (мужиком). І тут вже винна сама жінка, бо "бачили очі кого вибирали".
Вибачаюся якщо когось образив
Сообщение отредактировал Lviv_crow - 7.03.2010, 0:02
--------------------
Світло проходячи через обійми темноти,зливається з нею, породжуючи нову реальність, реальність буття, простору і нескінченності... Чем больше я узнаю людей, тем больше мне нравятся собаки ( Генрих Гейне ) •Если большинство людей считает что-либо действительным, это становится действительным. •Если ты чего-нибудь хочешь, вся Вселенная будет способствовать тому, чтобы желание твое сбылось. Коэльо Пауло Кажуть, що любов за гроші не купиш, повірте мені, так кажуть лише бідаки та голодранці. Джин Сімонс (Kiss) Одна часть меня постоянно переживает, что я обычный неудачник, в то время как другая мнит себя Господом Богом.John Lennon
Большинство панков, которых я вижу на улице, – это просто разукрашенные мешки с дерьмом! Они ничего из себя не представляют. После Sex Pistols панк умер.John Lydon Sex Pistols