чому? я сам в душі націоналіст, також не люблю навязування іншими націями своїх традицій та інших ознак...
але одне діло говорити, це робить більшість людей (наприклад, мої батьки люблять обговорювати політиків), друге діло попробувати, лише попробувати, відчути на власній шкурі, що теке боротьба за власну ідею...
я входив в організацію імені С.Бандери "тризуб", мені вона сподобалась, але проблеми, які виникли після цього, якось поміняли в мені бачення націоналізму...
просто, чесно кажучи, обговорювати, яка російська мова погана, це низько, іти пиздити кацапів, за те, що вони сюди приїхали також низько...і смішно, це лише анальноемоційний контур (за Юнгом)
просто потрібно на інших контурах, не емоційних, розвязувти таку проблему
для чого націоналістична організація??? для досвіду
якщо в шановного WitchDoctorа тече гаряча кров, так нехай перевірить, наскільки вона гаряча, це корисно, для крові, щоб регулювати її температуру, а то ще ненароком закипить, і піде вбивати всіх підряд...

"ты должен быть сильным, ты должен уметь сказать, руки прочь! прочь от меня! ты должен быть сильным, иначе зачем тебе быть...
что будет стоить тысяча слов, когда нужна будет крепость руки, и вот ты стоишь на берегу, и думаешь плыть или не плыть" В.Цой