Цитата
А кда делся песик с ошейником из гвоздей?
Вмер (((((
А зараз живе ось таке:

Як будуть гроші, то треба буде і їй труйовий нашийник з шипами завести.
Цитата
Правда, мне только таких котов и можно. Хотя, говорят, что им холодно, и они постоянно лезут к людям греться. А еще, что очень ранимы - прыгнув сос тола, котята могут поломать лапки. Эито правда?
Народ часто думає, шо від голих не бува алергії. Алергія бува 2 видів: на шерсть и на виділення шкіри (така спеціальна фігня, яка шерсть захищає і має ще водовідштовхуючу функцію). Шерсті-то у них нема, але зато виділення є. Причому мені їх через цей нашкірний жир приходиться купати мало не щотиждня, бо виглядають брудними. Правду, купати їх просто: покупав і витер - ніяких проблем.
Вони люблять таку температуру, як і люди, тобто, звичайну кімнатну. Тепло теж люблять: знаходять теплі місця скрізь і гріються на батареях, біля компа, на телеках...., коротше, скрізь. Ще люблять спати під ковдрою. Мій кіт навіть САМ укривається.
Про ранимість - фігня повна! Мої спригують з шафи на підлогу - і живі-здорові. А кіт в дитинстві, коли бігав, то регулярно не вписувався в повороти і весь час бився головою об стіни. Теж ніяких наслідків.
Цитата
А как у них с характером? Не сильно вредные?
Кішка - стерво натуральне і дуже зле. В руки взяти не реально, якщо вона не хоче. Але зате дуже компанійська і сама бути не любить, віддана як собака. Ще дуже ревнива і дуже легко ображається. Коли мене довго нема, починає біснуватися. Коли я вдома не ночую, батьки тут з нею дуріють просто!
Кіт самостійний. Зате дуже лагідний і добрий.