Из: Kiev
На форумі проводиться оновлення програмного ядра. Тому він тимчасово не працюватиме, або будуть можливі глюки. Просимо зберігати спокій і терпіння. Також про всі помічені збої в його роботі можна писати сюди.
У мене рекламки вискакують прямо на формі fast reply і становляться на своє місце лише після того як трохи проскролиш, а то й не становляться як не крути. А неприємно, коли пишеш і не бачиш що пишеш.
не тільки в тебе( ідейка з"явилась: чи можливо замутити, щоб на останній сторінці завжли показувалось 20повідомлень Н: коли з"являється 21пост, то на першу сторінку йде перший пост, а на другій лишаються останні 20... бо часто приходиться вантажити попередню сторінку, щоб подивитись там останні відповіді, а з повільним нетом це вельми непариємно... з.і. особисто я такого на інших форумах не бачив, якщо замутите буде екслюзивчик
--------------------
О цветке мы судим по его запаху, а запах это то, от чего цветок избавляется. И видим мы лишь то, что отражено, отброшено от поверхности. Мы познаем сущее в его отбросах
ще одне: це тільки мене форум забуває завжди)? галочка на "Запомнить вас на этом компьютере?" стоїть, а логін-пароль все одно кожного разу вводити доводиться(
--------------------
О цветке мы судим по его запаху, а запах это то, от чего цветок избавляется. И видим мы лишь то, что отражено, отброшено от поверхности. Мы познаем сущее в его отбросах
Из: Lutsk
1. Рекламу поправив. 2. Щодо тих 20 повідомлень - не зовсім зрозумів... спробуй в профілі в настройках форуму поколупатися... 3. З авторизацією - не знаю, чого воно не паше... буду колупать...
з авторизацією поки, тьху-тьху, все гаразд) (то мабуть тому що я через "лайф" сиджу, хоча до апгрейду все нормально було)
Цитата
Щодо тих 20 повідомлень - не зовсім зрозумів... спробуй в профілі в настройках форуму поколупатися...
в настройках форуму тіки їх кількість на сторінку регулюється(
ну я мав на увазі щоб залишок постів відображався не на останній а на першій сторінці. тобто, якщо в темі більше однієї сторінки повідомлень, то на останній сторінці завжди буде відображатись 20шт. ІМХО так зручніше буде.
--------------------
на рахунок реальності: не знаю який алгоритм використовується для розподілу постів на сторінки(, та може достатньо буде той цикл пустити в зворотньому напрямку, щоб пости ділились на сторінки починаючи з останнього, а не першого? а щодо потрібності, то завжди можна опитування замутити, повтрюся, та як на мене так ЗНАЧНО зручніше. нерозімію чому ще ніде такого не зробили...
--------------------
Насчёт 0 с траниц могу предложить реализовывать это вручную...
спасибо за поцказачку, работает))... но не сильно удобно каждый раз адрес править(( ето что мне одному так удобнее?
Сообщение отредактировал animhotep - 21.02.2008, 3:07
--------------------
Я конечно понимаю что я редко заглядываю на форум, но что-то мне подозрительным кажеться то что при поиске новых сообщений при непосещении последние две недели мне выдало 507 (!) СТРАНИЦ тем. Я думаю что просматривать только названия - у меня ушло бы те же 2 недели. Или форум и общение на нём выросло до таких ГИГАНТСКИХ РАЗМЕРОВ??? P.S. А понял - в результате торможения браузера нажал на ссылку "Поиграем" выгрузившуюся на тот момент на верх страницы поиска... Ложная тревога...
Сообщение отредактировал Kory-V - 22.02.2008, 9:52
--------------------
В отпуске с 1го по 16е ноября, сокращён с 29го ноября. В указанные сроки - не доступен в инете.
Недавно коё-чего старое искал и обнаружил, что когда делаешь поиск с выводом результатов по постам, то содержимое постов форматируется немножко отвратительно.