жаль в склепах вандалы все пообрисовывали... ну должны же быть нормы приличия. все в Вилкиных сердечках и прочем. а еще в одном склепу какая-то коза бабу намалевала...
Franz Skarbina Allerseelentag (Hedwigskirchhof) 1896
Доречі на західній Україні є традиція що 1 листопада усі(незалежно від віросповідання) ідуть на кладовище і світять свічки. відбувається щось приблизно як на картині...
Сообщение отредактировал Lviv_crow - 16.03.2010, 4:34
--------------------
Світло проходячи через обійми темноти,зливається з нею, породжуючи нову реальність, реальність буття, простору і нескінченності... Чем больше я узнаю людей, тем больше мне нравятся собаки ( Генрих Гейне ) •Если большинство людей считает что-либо действительным, это становится действительным. •Если ты чего-нибудь хочешь, вся Вселенная будет способствовать тому, чтобы желание твое сбылось. Коэльо Пауло Кажуть, що любов за гроші не купиш, повірте мені, так кажуть лише бідаки та голодранці. Джин Сімонс (Kiss) Одна часть меня постоянно переживает, что я обычный неудачник, в то время как другая мнит себя Господом Богом.John Lennon
Большинство панков, которых я вижу на улице, – это просто разукрашенные мешки с дерьмом! Они ничего из себя не представляют. После Sex Pistols панк умер.John Lydon Sex Pistols
На вихідних був на одному старому-старому єврейському цвинтарі (Тараща, Київська обл.). Прошу переглянути...
Ну і, звісно-ж, я... Сам цвинтар знаходиться на високому горбі, оточений лісом... особливе місце, де самотня прогулянка перетворюється на мандрівку думок...
Цвинтар хоча-й знаходиться на території міста, але на околиці: недалеко вже поля, ліси... Для атмосферного відвідування все-ж, краще, там побувати пізньою осінню, або на початку весни.
А уночі 1 листопада ангст аж до кісток пробирає. Усі могили обставлені свічками і при подиху вітру складається враження, що скульптури живі...
--------------------
Світло проходячи через обійми темноти,зливається з нею, породжуючи нову реальність, реальність буття, простору і нескінченності... Чем больше я узнаю людей, тем больше мне нравятся собаки ( Генрих Гейне ) •Если большинство людей считает что-либо действительным, это становится действительным. •Если ты чего-нибудь хочешь, вся Вселенная будет способствовать тому, чтобы желание твое сбылось. Коэльо Пауло Кажуть, що любов за гроші не купиш, повірте мені, так кажуть лише бідаки та голодранці. Джин Сімонс (Kiss) Одна часть меня постоянно переживает, что я обычный неудачник, в то время как другая мнит себя Господом Богом.John Lennon
Большинство панков, которых я вижу на улице, – это просто разукрашенные мешки с дерьмом! Они ничего из себя не представляют. После Sex Pistols панк умер.John Lydon Sex Pistols
Ходив, але на жаль фотоапарат не взяв.(сестра поїхала до подруги і забрала з собою)(((
--------------------