Оригінально, але досить трудоємко у виконанні. Можна реалізувати при допомозі зовнішніх накладних розеток. Пед тим розетки змонтувати на фанерні щити, зробити розводку кабелів і дюбелями прикріпити до стіни. Мінус втрачається кілька сантиметрів житлового простору... PS за то не буде проблем у підключенні побутової техніки.
Сообщение отредактировал Lviv_crow - 21.06.2010, 22:00
--------------------
Світло проходячи через обійми темноти,зливається з нею, породжуючи нову реальність, реальність буття, простору і нескінченності... Чем больше я узнаю людей, тем больше мне нравятся собаки ( Генрих Гейне ) •Если большинство людей считает что-либо действительным, это становится действительным. •Если ты чего-нибудь хочешь, вся Вселенная будет способствовать тому, чтобы желание твое сбылось. Коэльо Пауло Кажуть, що любов за гроші не купиш, повірте мені, так кажуть лише бідаки та голодранці. Джин Сімонс (Kiss) Одна часть меня постоянно переживает, что я обычный неудачник, в то время как другая мнит себя Господом Богом.John Lennon
Большинство панков, которых я вижу на улице, – это просто разукрашенные мешки с дерьмом! Они ничего из себя не представляют. После Sex Pistols панк умер.John Lydon Sex Pistols
Цитата
Оригінально, але досить трудоємко у виконанні. Можна реалізувати при допомозі зовнішніх накладних розеток.
Фальшпанель із ДСП з круглими отворами, в які вкручуються резетки. Але взявши калукулятор, легко підрахувати, що вартість лише резеток буде >1000 грн. на кв. м.
Фальшпанель із ДСП з круглими отворами, в які вкручуються резетки.
Тільки питання чи є такі плити з отворами ( я не зустрічав таких плит)? Бо якщо замовляти на фірмі по розкрою робити отвори, то вартість отвору буде коливатися в межах вартості розетки (я так думаю). В домашніх умовах задовбаєшся робити отвори. Приблизна вартість стіни буде мінімум 10000 грн якщо стіна має приблизно 3Х4 метри
Цитата
разве не все делать функционабельными
Всі робити функціональними не обов'язково, достатньо пів метра від підлоги зробити перші активні розетки а останні на висоті півтора метри від підлоги.
Но тут ще залишається поле для фантазії. Розеток є досить широкий вибір кольорів, можна навіть зробити мозаїку
Сообщение отредактировал Lviv_crow - 22.06.2010, 23:57
--------------------
Світло проходячи через обійми темноти,зливається з нею, породжуючи нову реальність, реальність буття, простору і нескінченності... Чем больше я узнаю людей, тем больше мне нравятся собаки ( Генрих Гейне ) •Если большинство людей считает что-либо действительным, это становится действительным. •Если ты чего-нибудь хочешь, вся Вселенная будет способствовать тому, чтобы желание твое сбылось. Коэльо Пауло Кажуть, що любов за гроші не купиш, повірте мені, так кажуть лише бідаки та голодранці. Джин Сімонс (Kiss) Одна часть меня постоянно переживает, что я обычный неудачник, в то время как другая мнит себя Господом Богом.John Lennon
Большинство панков, которых я вижу на улице, – это просто разукрашенные мешки с дерьмом! Они ничего из себя не представляют. После Sex Pistols панк умер.John Lydon Sex Pistols
Навіть можна зробити, що певні розетки у мозаїці будуть активні. Тут як то кажуть необмежене поле для творчої фантазії...
--------------------
Для меня существует только путь, которым я странствую, любой путь, который имеет сердце или может иметь сердце. Тогда я следую ему, и единственный достойный вызов - пройти его до последней пяди. Я странствую и гляжу без конца, бездыханный...
Для меня существует только путь, которым я странствую, любой путь, который имеет сердце или может иметь сердце. Тогда я следую ему, и единственный достойный вызов - пройти его до последней пяди. Я странствую и гляжу без конца, бездыханный...
2 Felis Оригінальні рішення, зараз вони мені актуальні...
Мені здається що вже подібна тема була... Я про дизайн приміщень... І причому там вже багато постів було...
--------------------
А я хочу, чтоб от моей квартиры веяло этностилем. Особенно нравятся комнаты в арабском стиле, но с минимализмом. Хороший пример, но я бы еще пристроила сюда большоооой кальян
"И это все происходит, думаю, оттого, что люди воображают, будто человеческий мозг находится в голове; совсем нет: он приносится ветром со стороны Каспийского моря". Н. В. Гоголь, "Записки сумасшедшего".