Полная версия этой страницы:
Давайте Знакомиться))
Привіт, Юрко!!! Ти не один такий, не визначений.
Esmeralda88
12.08.2009, 10:20
Всем велкам
дада, велкам!)
мы тут все добрые и хорошие
Yurets_Y
12.08.2009, 16:24
А вот насчёт того чтобы по настоящему стать готом, есть ли какой ритуал? Или достаточно чтобы меня укусил ктонибуть из вашей рассы?
Dark_Wings
12.08.2009, 16:29
Цитата(Yurets_Y @ 12.08.2009, 17:24)

Или достаточно чтобы меня укусил ктонибуть из вашей рассы?
тепер я зрозумів, чому я не гот! виявляється, мене просто не покусали носії
сказу субкультури

!

А вот насчёт того чтобы по настоящему стать готом, есть ли какой ритуал? Или достаточно чтобы меня укусил ктонибуть из вашей рассы?
Ну для начала надо постараться перестать быть идиотом, ну а дальше по накатанной : Баухаус, одежда....
darkmorf
12.08.2009, 18:16
а меня покусала чёрная собака и поцарапала ногтями пьяная готесса, я прошёл ритуал посвящения? меня можно считать готом?
_IRINA_
12.08.2009, 18:27
Yurets_Y
12.08.2009, 19:29
Понял, вижу юмор у готов не приветствуется, ну чтошь, почитаем есчё дабы понять всю суть готичесского есства, и кстати, что там насчёт баухаус?
WitchDoctor
12.08.2009, 19:38
Юмор приветствуется, но только когда сами готы над кем-нибудь подшучивают.
2Man5on: Снова про одежду... И про Bauhaus... Или у меня deja vu...
Esmeralda88
12.08.2009, 19:44

Тролль детектед, не кормите тролля!
2 WitchDoctor: так на deja vu и был расчёт
Yurets_Y
13.08.2009, 11:21
Кто ещё может про себя чего поведать? Например о вашем пути к готической субкультуре?
Цитата(darkmorf @ 12.08.2009, 19:16)

поцарапала ногтями пьяная готесса
ччерт, так вот как оно передается!
Цитата(Yurets_Y @ 13.08.2009, 12:21)

Кто ещё может про себя чего поведать? Например о вашем пути к готической субкультуре?
За ошийник отримав по обличчю. Ніч, самотня прогулянка, чужий район, Борщагівка, не дійшов до автівки 15 метрів... А так наче цілий.
Зазвичай, нецензурна лексика, неприємні погляди літніх людей, шепотіння... ненавиджу міський транспорт, особливо метро. Залишається ігнорувати це все й смакувати свою індивідуальність.
WitchDoctor
13.08.2009, 19:24
Носи с собой ствол, ходи в качалку, занимайся боксом. Что ещё можно сказать...
Цитата(WitchDoctor @ 13.08.2009, 20:24)

..не гуляй сам по Борщаговке
Esmeralda88
13.08.2009, 20:42
пища для тролля
Цитата(Felis @ 13.08.2009, 21:30)

..не гуляй сам по Борщаговке

Повертався з Торі-феста. Відмежувався від гурту, й намить забув, що "при параді".

Я не слабка людина, за друзів та родину кривдників на шмаття розірву, на себе мені начхати. До того ж творчі люди, зі спортом не сумісні. Краще вчитися на помилках, ніж витрачати час на це.
WitchDoctor
14.08.2009, 3:36
Цитата: "До того ж творчі люди, зі спортом не сумісні"
Чесно кажучи, не згоден. На все може не вистачати часу, але у іншому ці речі не дуже пов'язані.
Lviv_crow
14.08.2009, 3:48
Цитата
наша песня хороша, начинай с начала........ (С) не знаю хто написав
ІМХО треба щоб адміни, написали в правилах, на УГП форумі, обов"язкое прочитання статті http://www.gothic.com.ua/Articles/gothic_faq.html , при чому виділивши це жирним шрифтом, щоб у новоприбулих не виникало подібних питань, які спричиняють лише флуд, оффтоп, ітд
Yurets_Y
14.08.2009, 11:36
Цитата
Тролль детектед, не кормите тролля!
И никакой я не троль, можете те беспокоиться
A.C.D.D.
15.08.2009, 13:55
Ой я тут новенький, тож не матюкайте мене сильно.
Реальне ім"я не скажу, називайте Ворог принципу. Я системний адміністратор, у наступному році закінчую навчання, мені 17 років, буде 18 у цьому році.
Хочу вжитися у цей форум, і завжди радий новим знайомствам.
До субкультур не відношусь, але подобається "готичний" світогляд і будь-які індивідуми.
Радий знайомству з усіма охочими.

+ много
Интересная такая темка. Почему народ лучше будет сидеть дома и страдать фигней (ой,давайте небудем про то что втыкание в потолок, в комп игры и проее фигнестрадание это очень труЪшно) чем займеться собой.
darkmorf
15.08.2009, 15:23
Цитата
ччерт, так вот как оно передается! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
to Felis
именно так, много попьяне мальчиков царапала? Вот они все привратились в готят
Цитата(darkmorf @ 15.08.2009, 16:23)

to Felis
именно так, много попьяне мальчиков царапала? Вот они все привратились в готят
ну почему сразу по пьяни.. я и так могу
darkmorf
15.08.2009, 16:11
гы, дикая кошечка, но для лучшего эффекта обращения надо перед этим выпить абсэнта и закусить пельменями и с выпущенными когтями криком "готс андет" можно пополнять нашы ряды
Цитата(darkmorf @ 15.08.2009, 17:11)

выпить абсэнта и закусить пельменями
мамачги..
Цитата(darkmorf @ 15.08.2009, 17:11)

выпить абсэнта и закусить пельменями
кажись пельмени (если уж на то пошло) дружат с пивом.
darkmorf, не провокуй Felis на фізичне насилля. А то сам від цього постраждаєш.=) Помста - річ не вибаглива.
WitchDoctor
15.08.2009, 20:18
Помнится, раньше существовал такой алкогольный напиток - "сливы в вине" (продавался в литровых банках).
представил себе "пельмени в абсенте"...
Esmeralda88
15.08.2009, 22:38
пельмени в абсенте..жжоте, товарищ
Sekhmet
16.08.2009, 10:41
валяюс...
Aleksander
16.08.2009, 14:18
представил себе "пельмени в абсенте"...
И совсем пролетарскую "воблу в пиве" :3
A.C.D.D.
16.08.2009, 22:59
Може й мене заманаринуєте?......
Dark_Wings
17.08.2009, 9:15
е нє, там уже мої вареники! (хто сказав пєльмєні?!)
Esmeralda88
17.08.2009, 14:30
Вареники в абсенте.. а с чем? если с вишнями, то вполне мяу
darkmorf
19.08.2009, 18:41
вареники надо мариновать в самогоне и употреблять с борщём, тогда получится чисто хохляцкое блюдо. Гг)))
Dark_Wings
19.08.2009, 20:12
та що ви розумієте в «автентичній українській готиці»™!
Esmeralda88
19.08.2009, 22:39
+нивыпалзайуспацтала+
тогда получится чисто хохляцкое блюдо.
Пан, здається, у Києві мешкає, але квиток до Бєлгорода за умови щоб і не повертався згоден йому оплатити.
Пан, здається, у Києві мешкає, але квиток до Бєлгорода за умови щоб і не повертався згоден йому оплатити.
Esmeralda88
19.08.2009, 23:10
а мне до одессы?
darkmorf
21.08.2009, 16:50
не, в Белгород не хочу, можна мне, пожалуйста, поменять билетик в Белгород на путёвочку в Египет, давно мечтаю увидеть птрамиды
Дуже смішно. Ви цілком і повністю не розумієте, що на УКРАЇНСЬКОМУ сайті використання слів, похідних від "хохол", є образою?
Це не аполітичність і не асоціальність - це манкуртство.
Esmeralda88
21.08.2009, 17:56
Не розумію, чому. Я люблю свій народ (окремих його представників), але не свою державу. Але образливого в цьому слові нічого не бачу. Тоді всі анекдоти про кумів, що ночами переховують сало, теж ображають честь українського народу? Мені здається, що цю честь наші політики своїми заявами і знущаннями над національними символами так образили, що у багатьох штучне нав"язування "свідомості" з"їло мозок. Є люди, які відроджують українські традиції (всілякі пласти, козацькі організації, клуби вишивальниць тощо), але тотальна "українізація" заказ у більшості викликає таку ж неприязнь, як і томи праць Маркса і Леніна в радянські часи. Любов до народу повинна виражатися в повазі до окремих його представників: якщо якесь національно свідоме горе у вишиванці кидає пляшки з-під пива посеред тротуару, то навряд чи його можна назвати свідомим. Так і наших панів депутатів, які все розповідають про честь і гідність України, її символи, недоторканість і важливість української мови, і самі ж не вміють нею спілкуватись і самі ж роблять усе, щоб український народ чимшвидше помер з голоду. Це ображає мою національну свідомість, тому в мене її не так і багато, а анекдоти про хохлів її не зачіпають. Вибачаюсь за багато тексту. Це молє імхо, і обговорювати його немає сенсу.
Esmeralda88
21.08.2009, 18:02
До речі, чому Бєлгород? А як же Олесь Бузина зі своїми цінними порадами? Цитую:
Цитата
Якщо свідомий українець не буде дотримуватися десяти вищезазначених заповідей, він підлягає вищій мірі покарання – засланню на історичну батьківщину – тобто до Галичини. Заслання до Галичини у жодному разі не дозволяється замінювати висилкою до Москви, Сибіру і навіть Канади.
(с)
Dark_Wings
21.08.2009, 20:01
по-перше: я дико вибачаюсь, але чи є нормальним, скажімо на російському форумі назвати РФ «кацапстаном»? чи в розмові з французами назвати їх «жабоїдами»? повинна ж бути елементарна повага до співрозмовників. а по-друге, товарісчь Бузина такий само експерт з українського питання, як
Йозеф Фріцович — з єврейського

.
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста,
пройдите по ссылке.