Из: гдето там
вот решив купить соби ботинки . но вопрос в том якого вони качества . не хочеться купить кота в мешке . тож у мене вопрос к вам Хто из вас купляв ботинки цей марки ? якого вони качества ?
Ну, Демонія - це не гади... Як кажуть, чим все сказано. По-перше, Демонію не виготовляють з натуральної шкіри - там шкірозамінник. По-друге, Демонію склеюють, а не прошивають, що також не сприяє міцності. По-третє, Демонія з самого початку розроблялась як "тусовочне" взуття, тобто, п"янки-гулянки, а не вулиці. Коротше кажучи, це не взуття на кожен день. Єдине, за що можна не переживати: виробництво Демонії повністю перенесено в Китай, але, напротивагу українській думці про Китай, на якість це не впливає.
Маю Демонію "Готика-202". Зручні сапожки, з ручненьким каблучком і платформою))) Зроблені якісно на 1й погляд, але в мокру погоду я б не ризикнула бігати в них по калюжам. Купувала на іБеї - обійшлися значно дешевше, ніж тут, враховуючи навіть недешеву доставку.
--------------------
Fears must be conquered! Many of what comes up are merely old Fears of Death!
Хотела когда-то купить. Повертела в руке - не понравились. Качество обуви - отвратительное. Кожзам - это еще полбеды. Склейка просто ужасная, боюсь, что развалятся быстро. Соответственно - цена не оправдана. И потом, внутри очень много плохо обработанных швов. То есть будет натирать. Для меня это тоже немаловажно. Но, сколько людей, столько и мнений. Наверное не вся обувь плохая у них. Но мне хорошая не попадалась
В тему.Непонимаю вообще всех этих кожзамов.Только блестит красиво и все.Кожа есть кожа.
Ну, шкіру теж полакувати можна... Замінник дешевший - в цьому вся суть: зроби Демонію не з шкіри - доведеться її дорожче в пару раз продавати. Хто купуватиме???
Цитата
если бы стилы были выше колен, нога просто бы не сгибалась =РРРРР
Зато трушно)))) Я таку походочку дуже навіть уявляю: був час, коли нас на фізрі заставляли бігати по-американськосолдатському - тобто, не згинаючи ніг..... виглядало воно, звичайно...... ну просто ноу-коментс!
--------------------
Бріки 2 роки тому біли зі шкіри. Зараз - чорт його знає.
Шкіра шкірі (точно як і замінник замінникові) - велика різниця. І шкіра може бути вкрай неякісною! А замінник може носитися дуже довго. Я от мамин пояс з шкірзамінника вже котрий рік таскаю. А до мене років 10 його мама носила!
--------------------
Кожа стоит своих денег. А Стилы - это полное какафко. Потому что все отваливается на ходу, ненавижу их! А еще у них голенище сделано под квадратную ногу какую-то и когда меряешь высокие (на 20 дырок) в районе щиколотки собирается отвратительная "халява". Фу, не люблю короче) Пока нашла себе высокие тапки на 20 дырок по ноге прошло более полугода..
По поводу Demonia, есть туфельки таскаю их уже 2 года вот уже третий пошел… Да! Кожзаменитель, Да! Клееные, а не прошитые,… но проблем с ними не возникало заменитель не потрескался, клей не расклеился единственное набойки меняла и все. Хотя стоит признаться, что и ношу я их не каждый день, но все же цена относительно качества нормальная, носить можно.
А у мене брік-фрі зимові. Ношу 2й рік. Причому не тільки по Києву, але і на прогулянках на природі. Бувало, наматувала в них по 4 години лісом, садами, полями по багнюці, снігу, калюжах.... А вони живуть собі))) Лише трохи розійшлись шви ззаду.... Ну, ліси-поля - це дуже часто вгоду-вниз, а у гадах нога в області щиколоток погано згинається. Ось там шви і розлізлись. Як закінчиться цей сезон, віднесу їх до майстерні.
Цитата
есть туфельки таскаю их уже 2 года вот уже третий пошел
А яка модель?
--------------------
Млин, хотел заказывать обувь Демониевскую, но уже не первый раз слышу и вижу, что качество оставляет желать лучшего. Может посоветуете обувь какой фирмы лучше всего покупать(заказывать), чтоб и доступно было и цены не заоблачные, да и чтоб выбор норм был...
--------------------
"Одиночество- это прекрасная вещь, но рядом должен быть кто-то, кому можно рассказать, какая прекрасная вещь - одиночество"