Tympanik Audio

Рейтинг:

Музика: 9;  Звук: 9

Загальна оцінка: 9/10

Дата релиза:  19.03.2013

Домашня сторінка:  http://disharmony.aliens.sk/ / https://www.facebook.com/pages/dISHARMONY/179283283207

Словацький дует DISHARMONY нарешті повернувся після чотирьох  років мовчання з новим альбомом під назвою  'Room 78' в який ми занурюємось з першого титульного треку альбому, що спочатку окунає вас в  блискуче сонячне сяйво так само як фортепіано резонує між меланхолічним приспівом та поступовим ритмом. Все це здається настільки знайомим, але все ж таки, є тут щось нове. Разом з наступним треком 'Blackhole' на горизонті з’являєтють  важкі елементи у поєднанні з заіканням, трек можна розкласти на нечуваний ритм під цифрові крики та глибоку атмосферу. 'Lifelines' це чудовий та простий трек, що привносить в альбом звук фортепіано, що так чи інакше завуальоване в магічних звукових відтінках настільки багатих та настільки красивих. 'Empty' , на мій погляд, це те ким могли б бути DISHARMONY, трек який далекий від основного напрямку роботи гурту. Тепер ласкаво просимо на викручений смугами розум у треці 'Trauma', що починається зі спокійного ритму, а далі, крок за кроком, відкриває нам хаос який там відбувається.

'Reactor'  це крок у прірву у яку не проникає світло. Акустичне середовище продовжує вибудовуватися навколо вас і тримає до тих пір поки триває трек. Після цього нам представлені спільні зусилля гурту з канадським  Electro/Industrial  проектом   FRACTURED  у вигляді треку 'You Near Me' який є неймовірним. Трек починається чистими лініями  та переходить до більш жорсткого індастріалу, а також характеризується атмосферою безтілесної темряви. Усі ці різні елементи досить владо поєднані у даному треку. Також варто віддати належне гітарам.  'End Of Days' звучить знайомо, чи не так? Трек знаменує собою кінець, але кінець не лише в одну сторону. В пісні звучить безнадійність, вона позбавлена хоча б чогось, щоб було схоже на хороші відчуття. Це те, що вони уявляють собі після того як  в кінцевому випадку усе розвалиться. Насправді от як я уявляю собі нових  DISHARMONY. Це щось добре продумане від початку до самого кінця. Кожен тон, кожна частина альбому саме там, де і повинна бути, щоб досягти максимального ефекту. Великий обсяг роботи. Я лише сподіваюсь, що нам не доведеться чекати наступні 4 роки нового матеріалу, але з іншого боку воно того варто…

01. Room 78 - 5:15

02. Blackhole - 4:46

03. Lifelines - 2:54