Я скажу так:"За чим ішов, те і отримав". Час провік класно, і ніхрєна не жалію.
Що не понравилось, так це те, що звук інколи був якийсь тихий.
Diversant 13 що можу сказати, можливо виступили класно, но це не та музика яку слухаю і люблю Я.
MIND:|:SHREDDER одне слово БОМБА. Раді вас я притянув свій зад. І ще до вас прозьба, коли іншим разом будете виступати в Києві, хочу диск з вашим музоном. Інакше буде море крові (шутка).
Dj's По іменам не запам"ятав, нажаль. (в мене проблеми з іменами ніколи не помню))))Тому прокоментую в тій послідовності хто за ким виступав після MIND:|:SHREDDER. (не в обіду)
№1 Dj....? - FUTURE-POPsa, рідко слухаю і майже ніколи не танцую. Хотя з іншої сторони мав час попити пива і розслабитися після виступу самі знаєте кого. )))
№2 Dj....? - Dark, Electro, EBM. Це та музика яку любить не тільки мій зад але і мозок, - який дав команду підняти зад, і мені прийшлося трішки побіситися. Так тримати Dj .......? (наступного разу запомню 100%)
№3 Dj....? - Gabba, можливо я не правий, но в мене склалося таке враження. Відповідно мій мозок не витримав і Я звалив на хату.
Висновок.
Всім виноватцям і учасникам паті --
було супер, так тримати.
І ще чуть не забув. Що мене реально не прікальнуло. Це відноситься до власників клубу "Прайм".( якщо вони звичайно це прочитають) Було б не погано якщо б, у вас на барі було більше видів пива. А не одна Оболонь. (балтіка, старопрамен, бекс, чернігів. "біле", стелла ...... і т.д)