QUOTE (Lviv_crow @ 10.08.2010, 20:46)

Ну не скажи, багато рокерів, металістів і готхів в тому числі ,носять різноманітні хрести.
А стосовно знаку долара, його носять і не тільки репери, а і всякі гламурненькі також...
...Хех, мені дуже пощастило - я нехристь. До того ж я не дуже люблю віруючих більшості конфесій. Тож для мене людина з хрестом - це або хвора людина, або ідейний ворог. А лікувати усіх хворих, як то робив Понтій Пілат, мені, звісно, ніхто не дозволяє. До речі, до ортодоксальних іудеїв та ісламістів моє ставлення таке, як і до так званих "христіян".
Із усіх хрестоподібних символів я нормально ставлюся тількі до анкхів та свастик. Ну, може ще кельтскі, тевтонські та мальтійскі хрести, якщо дизайн відокремлювати від ідеологіі та релігії.
Щодо знаку бакса - ну, репери (особисто блідошкірі - "уіггери", так, здається їхня назва?), та усілякі мажори - то теж хворі люди. Їх можна було б досить швидко вилікувати, якби вдалося відправити працювати (наприклад, у копальні).
QUOTE (Lviv_crow @ 10.08.2010, 20:46)

Думаю буде не секрет, якщо скажу, що ходять слухи, що Ісус Христос був нашим земляком
Так-так - а що, на Україні немає негрів? Чи у давнину олімпіади не проводилися?
Я знайомий з тою теорією. Цьому Канигіну потрібно вилікувати мозок електрошоком, або віддяти дурну голову, якщо він виявиться невиліковним.
...А от Будда - той да, справжнісінький українець.
Але, якщо у людини добре почуття гумору, вона може носити усе, що завгодно - заради стьобу.