Из: м.Зеленодольськ... вул. Енергетична 13 кв 1
Люди є програма Mail.Ru Агент там можна нетільки переписуватися алей просто говорити через мікрофон . Невже вам ненадоїло постійно писати можна поговорити так цікаво . Так програма : її можна знайти на пошуковій системі http://www.google.com.ua/ просто введіть скачати Mail.Ru Агент . Щоб програма працювала вам потрібний Емайл адреса ... як реєструватися думаю можна самому розібратися ... Mail.Ru Агент працює як проста Аська то особого підходу нетреба . Щоб говорити треба : Емайл адреса і програма Mail.Ru Агент , мікрофон має бути на кожних наушниках, що продаються у магазинах або окремо . Що скимось говорити треба занести його Емайл адресу в свій Лист друзів в програмі Mail.Ru Агент ... можете почати з мого емейла : x_trane_x@mail.ru ... потім Картинка : там є вигляд телефончика натискаєте і там буде йти звязок ) тільки треба щоб ваш друг підтвердив зєднання ) і все так буде краще і цікаво почути голос Друзів ) Хоч можна і потелефону говорити але якщо друг з Роії чи з іншого міста то дзвінки платні а тут Безкоштовоно !
--------------------
|Померти може кожний - †---†---†---†---† | |†---†---†---†---†---†--- - Спробуй пожити.
Во-первых: ничего бесплатного не бывает, ну, разве что у вас андим, так как на переговоры через нет идет трафик, не много на самом деле, но как факт. Во-вторых: Skype.
да сколькотам того траффика, да и потом тенденции таковы, что анлимит всё популярнее. Но длругое дело, что а с кем общаться? Я, например, по мобильному говорю, если мне нужно... в день по часу, наверное.
--------------------
Hasta la vista, Gothic, I'll be back! Мои сеты можно скачать здесь.
Ну да ) Якщо увас небезлімітка то це погано ... я говорю свободно з Людьми з Росії і все нахаляву ! умене безлімітка просто булоб непогано скимось поговорити ... що нікому нецікаво ? (
--------------------
|Померти може кожний - †---†---†---†---† | |†---†---†---†---†---†--- - Спробуй пожити.
От мені хотільсь би скимось поговорити ) наприклад про Дітаей ночі я незнаю юк треба бути вдягненим шоб пристижно вийшло ... я нічого незнаю ) хотівби поговорити проце з кимось ... (
--------------------
От мені хотільсь би скимось поговорити ) наприклад про Дітаей ночі я незнаю юк треба бути вдягненим шоб пристижно вийшло ... я нічого незнаю ) хотівби поговорити проце з кимось ... (
Цитата(William van Warg @ 8.04.2008, 19:29)
"Вас беспокоят дети ночи? Вы хотите об этом поговорить?" (с) )))
To †G.O.T inside Me†: Чувак, продолжай в том же духе! Жжёшь по-своему (сам того не понимая)...
Цитата(†G.O.T inside Me† @ 10.04.2008, 19:21)
Блін а тіки осваюю цю культуру ппц ... одне діло ходити по вулиці а друге нафестеваль іти ...
Субкультура не ВАЗ 21-06, осваивать тут особо нечего, ты или "В струе" или нет. Причем быть в ней, одеваться по готической моде и вести себя соответственно, еще не есть гут)
Смотришь, кто, в чем и как был одет, а дальше включаешь творчество (ты же не однократно писал, что творческая личность) вот тебе и хорошая возможность показать свой творческий потенциал на деле, а не на словах… Разговаривать здесь не о чем…
тема снесена в курилку... к Автору, об одежде тема уже есть... отдельная между прочим... а делиться прогами и сайтами тоже нужно в отдельной теме, она кста тоже есть...
Господа, В СЛУЧАЕ ОФФТОПА не забываем использовать КОД ([o ] ОФФТОП [ /o]) :))) _____________________________________________________________________________ Your Highness!!!!!!!
"ЖИЗНЬ КОРОТКА, ИСКУССТВО ВЕЧНО" (с) Гиппократ КАЗНИТЬ НЕЛЬЗЯ ПОМИЛОВАТЬ! (где запятую поставить?) "ОТРУБИТЬ ЕМУ ГОЛОВУ" - (с) Королева "Алиса в стране чудес" "Будь осторожен, кирдык возможен!!!" (с) майн систер :РРРР