потрібен Барабанщик, який зможе і захоче серйозно зайнятись музикою, для гри в широкому спектрі стилів: починаючи з Doom, Gothic і до Power Metal , Pagan Industrial, також Hardcore і NuMetal. Як видно кількість стилів велика, але це пов'язано із тим, що основний акцент іде на тексти і зміст: це філософські тексти про сучасність , а також данина нашим прадавнім часам, віруванням і історії. Існуючий склад: Клавіші-вокал(чоловічий),1 гітара-вокал(чоловічий), 2 гітара. Середній вік учасників 17-19 років. Писати на мило SymArgel@yandex.ru або дзвоніть +380984349797 Декілька пісень вже готові, хочемо записати демки
Наскільки я знаю форум видавців у найближчі неділі,а точніше у період Дітей Ночі та турніру у Пущі- Водиці,куди я 100% піду....а у Львов хочу просто поїхати на 1-2-3 дні,вдихнути ще раз атмосферу....можливо у кінці вересня-на початку жовтня....
--------------------
Мир тесен: в конце концов, все мы встретимся в постели. (Бриджит Бардо)
Из: Дикий Захід
Ого, тут навіть з Дрогобича є люди
--------------------
"Чим нижче впадеш, тим вище злетиш. Чим далі підеш від Бога, тим більше він буде бажати, щоб ти повернувся." ( Чак Палагнюк "Бійцівський клуб" ) "Зима - це єдина пора року, коли є найкраща можливість вчитись. Бо щоб навчитись літати, навчися падати."
А ти вже була у Львові? Як тобі? Тут так багато класних атмосферних місць! Хоч я в Києві був тільки 3 дні, але все-одно у Львові краще. Ще й тут багато знайомих готів.
у Львові була багато разів,і так просто - наприклад,ми минулі новорічні канікули майже 10 днів там були...іноді проїздом,як післязавтра наприклад)
А минулий раз ми туді приїхали після Лакрімози,прямо після концуртц стрибнули у потяг...а потім ще 2 дні розгулювали по Львову у тих нарядах (не щось дуже особоливе,але й не повсякденне),вдихали атмосферу))коротше,привертали на себе увагу)))
--------------------
Мир тесен: в конце концов, все мы встретимся в постели. (Бриджит Бардо)
Йа кагбе тоже зі Львова *скромно сказав* Приїзджайте на CEMETERY OF SCREAM чекаємо на вас...
--------------------
Світло проходячи через обійми темноти,зливається з нею, породжуючи нову реальність, реальність буття, простору і нескінченності... Чем больше я узнаю людей, тем больше мне нравятся собаки ( Генрих Гейне ) •Если большинство людей считает что-либо действительным, это становится действительным. •Если ты чего-нибудь хочешь, вся Вселенная будет способствовать тому, чтобы желание твое сбылось. Коэльо Пауло Кажуть, що любов за гроші не купиш, повірте мені, так кажуть лише бідаки та голодранці. Джин Сімонс (Kiss) Одна часть меня постоянно переживает, что я обычный неудачник, в то время как другая мнит себя Господом Богом.John Lennon
Большинство панков, которых я вижу на улице, – это просто разукрашенные мешки с дерьмом! Они ничего из себя не представляют. После Sex Pistols панк умер.John Lydon Sex Pistols
Сообщение отредактировал Lviv_crow - 6.05.2010, 1:08
--------------------
Світло проходячи через обійми темноти,зливається з нею, породжуючи нову реальність, реальність буття, простору і нескінченності... Чем больше я узнаю людей, тем больше мне нравятся собаки ( Генрих Гейне ) •Если большинство людей считает что-либо действительным, это становится действительным. •Если ты чего-нибудь хочешь, вся Вселенная будет способствовать тому, чтобы желание твое сбылось. Коэльо Пауло Кажуть, що любов за гроші не купиш, повірте мені, так кажуть лише бідаки та голодранці. Джин Сімонс (Kiss) Одна часть меня постоянно переживает, что я обычный неудачник, в то время как другая мнит себя Господом Богом.John Lennon
Большинство панков, которых я вижу на улице, – это просто разукрашенные мешки с дерьмом! Они ничего из себя не представляют. После Sex Pistols панк умер.John Lydon Sex Pistols
Хотів би познайомитися з Лвівськими готами. З 26.07 до 07.08 буду у Львові і якщо буде така нагода може вдасться провести декілька фотосесій з львівянами? Ось декілька моїх робіт http://angered.fishup.ru/albums/p/gid/1065151/lid/60 із фотосесії з Харківськими готами.
Восени планую приїхати до Львова, так що хотілося б зустрітися з кимось. Хочу побачити не банальні місця куди водять туристів, а щось дійсно цікаве... Так що хто хоче бути моїм екскурсоводом стукайте в асю 367 382 997
Сообщение отредактировал Wolfgang - 11.08.2010, 22:24