У мене є HIM "Love Metal" (купив на свою дурну голову).
Шановні хімоманки, хімомани і не тільки! Якшо Ви досі не маєте цього прекрасного і дуже душевного альбому, я з радістю обміняю його на шо-небудь (тобто на інший диск).
Чекаю пропозицій
--------------------
wir drehen uns im teufelskreis
aus weiss wird schwarz, aus schwarz wird weiss...
Та не купляв я його... Купив якусь херню, яка ніби мала бути класною, а потім хотів поміняти, а тей мудак не захотів ні на шо міняти окрім НІМ (ну ше можна було на Шакіру і т.д. але під впливом топіка Кора про цей альбом я обрав НІМ).
ОК, може я не дуже коректно все це висловив, але я серйозно.
--------------------
А что плохого в том, что человек хочет диск поменять? Это его право, не понравилось ему, так что делать? И вообще, по-твоему у Хима есть какой-то особый имунитет, то есть, все можно критиковать, а вот Хим нельзя?
2 Taghirion
Все нормально, ты ничего грубого или некорректного не говорил имхо.
--------------------
NO GOTHIC PRISSI-NESS, NO ETHEREAL DESPAIREDNESS, NO INDUSTRIAL RIVET-HEADISHNESS, NO EBM WAVINESS, NO AMBIENT NOTHINGNESS, NO NOISE PAINFULNESS, NO TECHNO RAVISHNESS Just Rock and Death!
Tyrant, я конечно не собираюсь с тобой опять ругаться, но уж извини, это я скажу. Затрахал уже. Твое отношение ко мне и к музыке, которую я слушаю уже все давно поняли, по-этому тебе в этот разговор влазить было совсем не обязательно. Я понимаю конечно, что вы с Taghirionom от обсырания ХИМ кайф ловите. Я думаю, вы все-таки не маленькие дети и вам не нужно обьяснять, что такое корректность... .
Вот мне интересно почему на основании одного факта, что я критически отношусь к Химу, ты считаешь, что я плохо отношусь к тебе, учитывая что я тебя вообще не знаю?
И что, если тебе нравится Хим, так все должны пасть ниц и зафанатеть от этой группы? Ну уж извини...
А вступился я за Taghirion'а, потому что ты на человека ни за что, можно сказать, набросилась, нельзя нападать на человека только потому что ты не согласна с его мнением. Тем более, если ты говоришь о корректности.
2 Death agony
Мне как-то не очень, сорри!
--------------------
NO GOTHIC PRISSI-NESS, NO ETHEREAL DESPAIREDNESS, NO INDUSTRIAL RIVET-HEADISHNESS, NO EBM WAVINESS, NO AMBIENT NOTHINGNESS, NO NOISE PAINFULNESS, NO TECHNO RAVISHNESS Just Rock and Death!
Та я б тебе розцілував би якби ти в такому самому топіку міняла наприклад Lacrimosa "Einsamkeit" і мені чесно кажучи плювати було б, якими словами ти це виразила
При чому тут обсирання?! Обсирати мені подобається блатнячок, російську гнусну попсу - це я справді люблю
І справді, чого ти взяла, шо Tyrant не любить тебе особисто?
2 Tyrant
дякую за підтримку
2 Death Agony
а тебе я чесно кажучи не розумію, бо якраз у цьому топіку Tyrant висловився дуже коректно (я кажу це не тому, шо він став на мій бік, а тому шо так воно і є)
--------------------
to all:
ДЕ ВИ СЛАВЕТНІ ХІМОФАНИ ТА ХІМОФАНКИ (трохи не написав хімопанки, а булоб цікаво )) ???????
Так всі цього ХІМА обожнюють, а на ділі нуль... Тут майже шарово дается стільки музону, а ви мовчете... То може хім купляють тільки такі обожнювачі як я та Taghirion
to Taghirion:
T>зате у тебе "Love Metal" нема
T>можу поміняти для повного комплекту))
Страшно дякую але мені і свого досить Я й це так до кінця і не дослухав невитримав