Warning: A non-numeric value encountered in /usr/home/gothic/www/gothic.com.ua/ukrrus/forum/sources/ipsclass.php on line 4177
Warning: Declaration of class_bbcode::convert_emoticon($matches = Array) should be compatible with class_bbcode_core::convert_emoticon($code = '', $image = '') in /usr/home/gothic/www/gothic.com.ua/ukrrus/forum/sources/classes/bbcode/class_bbcode.php on line 0 Укр / рус - Ukrainian Gothic Forum
Из: Дикий Захід
Ось мене турбує таке питання. Чи є така в нас проблема чи ні? Чи потрібний нам статус російської як другої державної чи регіональної чи це все ігри політиків? Українська мова на Сході вимирає? Карл Маркс писав:"В державі недержавною мовою мають спілкаватися тільки гості, раби або окупанти." Так хто є ті російськомовні українці, що проживають на Сході? А Ви? Майже всі на цьому форумі пишуть по російськи, хоча я впевнений, що можуть і по українськи але не хочуть, або не можуть, або не хочуть могти. Ось хто Ви? Можете себе ідентифікувати?
--------------------
"Чим нижче впадеш, тим вище злетиш. Чим далі підеш від Бога, тим більше він буде бажати, щоб ти повернувся." ( Чак Палагнюк "Бійцівський клуб" ) "Зима - це єдина пора року, коли є найкраща можливість вчитись. Бо щоб навчитись літати, навчися падати."
2 Amorph
Цитата
Для любителей заявлять подобные вещи --- вы в России то были, с людьми общались, или в голубом брехунке услыхали? Люди на фестивали ездят и так просто в Росиию, никаких проблем с тем что они украинцы или из Украины приехали у них не возникает, я напрмер никогда не стеснялся говорить что живу в Украине, никаких проблем не возникало отродясь.
У меня тоже проблем не возникало, но отношение как к пресловутому "младшему брату" равно как и издевки над украинским языком и украинским акцентом весьма часты.
У меня тоже проблем не возникало, но отношение как к пресловутому "младшему брату" равно как и издевки над украинским языком и украинским акцентом весьма часты.
Хуже чем наши верхне образованные "вчені" над языком никто уже не поиздевается. И со стороны украинцев издевок к стати не меньше
--------------------
Вир зинд зольдатен, вир марширен Дрочил унылых пенетрирен Кто о любви поет в соплях Тех мы с войны отправим нах!