"Digital Exorcist", © 2013 Tympanik Audio

Electronic

Рейтинг:

Музика: 9;  Звук: 9

Загальна оцінка: 9/10

Дата релиза:  19.03.2013

Схоже на те, що TOTAKEKE вибрала досить особливу  тему для своїх нових починань  після трьох років мовчання:   це трансформація  з чогось, що можна назвати древніми ритуалами до компютерної  епох з  альбомом 'Digital Exorcist', що містить 9 частин з 6 треками, що обертаються навколо трьох основних етапів  «цифрового екзорцизму».  Перший етап відтіняє альбом та ставить слухача в ефірний центр з голосами, які ще мають бути перезаписані з текстурами та легким фортепіанним відлунням поки все перетвориться на клапті з різким прибуттям, нерегулярними ударними, що вибудовують  напруженість і нездоланний імпульс.

'Virtual Intelligence'  є досить простою композицією, але згодом набирає клубного ритму який відбивається в твоїй голові та ногах в той час як у фоновому режимі вас резонують амбієнтні мотивищоб накласти на вас незначне відчуття занепокоєння, що приводить нас до наступного треку 'Abomination'  чиї глибокі баси розчиняють структуру.   Ритм звучить досить імпровізовано, має стільки поворотів та зрушень, що за ним досить важко стежити. 'Where The Machine Begins'  - це ударні, що  відходять на другий план  в той час як прожектори зайнятиі світловими експериментами високого рівня.

Другий етап – це комплект. Що має непретензійний характер.  Етап чистих флюїд навколо поєднаних з божевіллям ритмічних парадоксів.  'Overlord' – це другий найдовший трек на альбомі і єдиний який досліджує тишу  ( в більшій мірі, ніж інші) та розриває структуру лише  для коротких моментів   спотворених шумом.  Плавний перехід  до треку 'Man's Reach Exceeds His Grasp' та повернення до поточні елементів ,  в той час як трек  прогресує до ударних  практично без урахування атмосфери.  Я посмію сказати це вголос.  У треку Victory Without Casualties'  дуже помітний вплив хіп-хопу.  Цей трек закриває третю  та останню частину з цього комплексу під назвою 'Digital Exorcism'.  Єдина думка послідовно пронизує  весь цей трек та, в повільному темпі , рухаючись вперед з кожною секундою.

01. Digital Exorcism I (It All Seemed Harmless) - 6:43

02. Virtual Intelligence - 5:33

03. Abomination - 5:39