"Ruibns Outlist", © 2013 Electro Aggression Records

Electronic

Рейтинг:

Музика: 9;  Звук: 9

Загальна оцінка: 9/10

Дата релиза:  07.03.2013

Ось нарешті і новий альбом  PYRROLINE який вийшов слідом за  'Behind The Horizon'. Проект, який я особливо полюбив після їхніх виступів в Північній Америці; електронний звук, що вартий того, щоб  бути в центрі уваги. Фрагменти, які були виставлені на SoundCloud були багатообіцяючими  і я був справді  схвильований в той  день коли зміг отримати копію диску. Отже, після декількох тижнів та незліченної кількості прослуховування от, що я думаю про новий альбом гурту  'Ruins Outlast'. 'Disobedience' обрушує на вас справді сильне індастріал звучання. Скоро, але дуже тонко та з зростаючим жалем , наступає фаза де мелодія наче  Arnte малює картину занепаду людської цивілізації. Мелодія приспіву звучить ніби лебедина пісня людства; якщо нічого не відбудеться аби щось змінити, то все буде так як описано в цій пісні. 'Ruins Outlast' переходить в трек 'Effulgent', що в цілому звучить досить органічно; моделі поширюються в безтілесній, похмурій атмосфері, навколо затемненого шепоту.  Один з моїх улюблений треків в цьому альбомі.

Наступний трек називається 'Precious Time' і є досить повільним.  Трек має деякі симфонічні особливості  та додає нам відчуття надії, особисто мені. 'Again' це перший дубль Schmoun's на новому альбомі. Цей трек презентує слухачам інтроспективну подорож  яка відбувається на особистих минулих подіях, як вони можуть впливати на теперішнє та майбутнє якщо ви не в змозі їх відпустити. 'The Round' це перший інструментальний трек. Очікування краю, шум та різні звукові зміни на кожному розі. 'An Animal' дуже нагадує ранній матеріал MENTALLO, не той матеріал який гурт презентував останнім часом.  Повертаючись назад, потрібно зазначити, що гурт зберіг унікальну атмосферу своєї музики, а вокальні ефекти прості та в той же час ефективні. Це почуття, що надає мені цей трек. Йому притаманний правильний дух. 'Ruins Outlast – Cultures Fall' – це проста істина. Людське життя завжди було швидкоплинним. Лише мілісекунда на Землі і тебе уже нема , в той час, як залишки мертвої культури досі можна знайти у всьому світі. Цей трек можна назвати музичним еквівалентом, в темному сприйнятті на обкладинці все ж залишається місце для надії та трохи світла.

Жорстким ритмом відзначається трек  'Incomplete' , що має дивне цифрове та сучасне звучання у порівнянні з старими матеріалами на альбомі.  Пісня схожої на баладу, плаваючу на мелодії, тканину із переплетіння фортепіанних акордів.  'Worlds Sorrow' починається ніби пастка в суспензії. Кожна зміна картинки  створює цілковито нову звукову кімнату. Тут більше текстури, ніж ритму, хоча останній очевидно присутній завжди. Механічний голос продовжує боротись проти шторму, але повністю тоне під величезною кількістю його шарів.  Другий інструментальний трек, леді та джентльмени. Цей заінтригував мене найбільше.  Спосіб в який тут використовуються мелодії, як вони змішуються з усім навколо них і як вони посилюють  різноманітність настрою…Ми наближаємось до останнього треку  'Only Living', інтимного, складного та майже особистого. Щось тоне та відновлюється в словах « коли нічого не залишилось всередині, залишається тільки життя» .

'Ultranova' проведе вас з альбому який  продовжує дивувати вас з кожним новим прослуховуванням. Я вважаю, буде чесним сказати, що дуже важко досягти такого рівню  стилю.

01. Disobedience - 5:55

02. Effulgent - 4:31