Electronic

Рейтинг:

Музика: 9;  Звук: 9

Альбом вийшов також в вигляді лімітованного видання з додатковим диском.

Загальна оцінка: 9/10

Дата релиза:  15.03.2013

Очікування нового альбому МЕSH досягло своєї кульмінації на кінці тижня, після того як Інтернет облетів фрагмент відео “Making Of”, так само як це зробив раніше багатообіцяючий провісник трек  “Born to Lie”. Отже, ви можете зрозуміти моє хвилювання коли мені, зрештою, передали матеріали для написання рецензії. Не буду зловживати вашим терпінням, яке і так вже на межі, і розпочну занурення в новий альбом з треку  “Just Leave Us Alone” який дрейфує на серії легких, простих акордів, що огортають вокал Марка в загадковій атмосфері.. Після цього пісня починає набирати обертів та трохи різкості…  “Take For Granted” це класичні MESH; якщо ви слідкуєте за їхньою кар’єрою протягом багатьох років, так само як і я, то ви розпізнаєте елементи попередніх альбомів поєднаних з новими складовими. Думаю зайвим буде казати про те, що цей трек знайде відгук у публіки.
 “You Want What’s Owed To You“ має схожий характер. Під сильним ритмом та зворушливим змістом на поверхні,  приховується внутрішня порожнеча та використання грошей до повного краху, ці дві теми це музична та лірична насолода.  Леді та джентльмени: титульний трек. Приваблива картина якій ви не в стані будете опиратись. Це стосується особливо приспіву . Ви наче риба у воді. Ви бачите гачок, ви знаєте, що не зможете звільнитись, але все рівно клюєте. За цим слідує один з двох інструментальних треків під назвою “AB Incidental”. Ритм індастріалу приводить нас до початку  “This is the Time” екземпляр з досить жорстким, навіть, гірким настроєм на початку.  У приспіві нам відкривається власне мелодія  і це ідеальний спосіб передати повідомлення « це час, щоб вистояти…» Балади  в цьому альбомі було важко знайти.  “The Way I feel”  одна з найсильніших. Ковзаючи на акустичній петлі, мінорні рядки та гострі історії розкривають гірку глибину душі, що отримала другий шанс.

Оскільки ми уже  знаємо  наскільки пісня  “Born to Lie” фантастична,  я її пропущу та перейду прямо до “Flawless” яка, ніби, посилає для  початку блискавку, що приводить  нас до точного ритму, який підкреслює  увесь трек. В середині трек стає дещо схожим на інді.  Будь обережним з тим чого ти бажаєш, це може збутись, могло б стати заголовком для “Never Meet Your Herouse”. Ідеалізація когось ніколи не була та не буде хорошою ідеєю, тому що єдиний наслідок це   розчарування.  “When the City Breath”  переносить вас прямо в нічне життя. Коли все навколо тебе пульсує, мерехтять ліхтарі та уривки звуків доносяться  всюди куди б ти не пішов.  Дует притримав найкращу річ для останнього моменту  “You Couldn’t See This Coming”, що є істиною. Ви не можете бачити як  пісня народжується. Одна з найгарніших балад в моєму списку, які створювали MESH, а у приспіві Марк затьмарює більшість гуртів однолітків в електонній поп музиці.
“Automation Baby”  показує нам MESH на піку їх кар’єри. Це ідеальна суміш того,що характеризує  минуле гурту та того що є сьогодні. Результатом усього цього є  сучасний та явно не одномірний, і не  однобічний звук, за який більшість гуртів готові були б вбити.

01. Just Leave Us Alone - 5:29
02. Taken For Granted - 6:08
03. You Want What's Owed To You - 4:38