Various

Рейтинг:

Музика: 9

Звук: 9

Загальний рейтнг: 9/10

Дата релиза:  29.01.2013

Написання цього звіту зараз, дуже спонтанне рішення. Адже стільки багато речей в списку, які потрібно зробити. Але коли я нарешті неодноразово послухав альбом  'The Occupant' рішення було прийнято.  Через три роки після альбому  'Detach Me From My Head', новий альбом виходить в результаті важкої та наполегливої праці. А також з метою та зусиллями розширення звуку в численних напрямках.  Найкращим доказом цього є трек який відкриває альбом, ' Eine Einladung in Ihr Gesicht mit Liebe geschnitzt', який виконується соло членом Зальсбурського хору  за хрустом старого  LP. Тут   можна побачити контраст між легкими нотами, з одного боку, та тінями слів які проникають всередину.  'Inside The Body Of An Animal' характеризується досить типовими елементами для  FEEDING FINGERS та кидає їх в сучасні уособлення, які ви звикли чути від них. Ударні є кришталево чистими та безрадісністю гримлять.  Вокал  Justinа  найкращий за всю його кар’єру.  Тут набагато більше співу, ніж плачу.

'Where The Threads Are The Thinnest'  характеризується особливо драйвою ритм-секцією та мелодичними рифами, які підкріплені комутаторами; як результат досить приземлений звук, класичний  post-punk/rock. 'I Am No One That I Know'  це єдиний трек, який підкріплений візуалізацією, що є незвичайним для гурту. Лише акустичні удари, моторошні мелодії минулого та вокал складають вам компанію, коли ви йдете через сутінки до зачинених дверей , де, в темряві, знаходяться спогади про колишнє, чекаючи що їх розкриють. 'Blisters First', з іншого боку, повертає усю установку гурту до потужного імпульсу, впливу.  До уваги слухачів, невелике оркестрове звернення та коливання між монументальними моментами, які  чергуються та несуться в прірву, перш, ніж ви це усвідомите.  ' Auflösen wie Familien tun' це невелика фортепіанна частина, яка проводить нас через глибоку безодню до ' Paper Dolls Would Eat Glass for Us', який  плаває з вами у підсвідомості та залишає вас у темному куті без жодних напрямів та орієнтирів.  Цей трек звучить, майже, як саундтрек  до  фільму про злочини.  Жанр який зараз більше не роблять.  Вважаю, що чорно-біле відео та відповідний сюжет буде найкращим для цього треку.

Повільно, дуже повільно ми приходимо до треку 'Breathing Partners' з глибоким вокалом, який вкраплює страх та відчай у системи "The snow will thaw". Насправді, тут ви відчуваєте те, чого ніколи не буде. Це лише прояв  надії головного героя пісні. Не зрозумійте мене неправильно. Я не скаржусь, адже усе це добре. 'Mine is Not the Only Voice in My Head' продовжений на старовинному фортепіано та скрипці цей трек майже обдурює вас, ваші думки, змушуючи вас думати, що щастя є . ' I Drink Disappearing Ink' трек який  можна описати як експериментальний. На самий кінець нам пропонується  ' Walzer für eine Spieluhr', трек з яким ми об’єднуємось ніби зі старим другом. Це своєрідне прощання зі слухачами.

Написати якийсь висновок зараз досить важко. Я пов’язаний з цим альбомом на вищому рівні, ніж я очікував. Цей альбом передає особливі емоції, що зараз так рідко можна знайти. Крім того даний альбом показує нам еволюцію гурту.  Сподіваємося, що наступний альбом не доведеться довго чекати.  Також,  було б непогано включити в тур декілька німецьких дат.

01. Eine Einladung in Ihr Gesicht mit Liebe geschnitzt - 2:24

02. Inside the Body of an Animal - 5:05

03. Where the Threads are the Thinnest - 5:12