Olga Bevz on Ноябрь 06, 2013

image Famine

"Anachronisms", © 2013 Dtrash Records

Electronic

Рейтинг:  Музика:: 9, Звук: 9, Загальна оцінка: 9 / 10

Дата релиза:  05.2013

І так, це майстер звукових катастроф повертається зі своєю головною дисципліною, доставкою старого хорошого електронного  хаосу.  Ця його колекція називається  'anachronisms', і починається з треку  'tabletcrasher'.  Я не впевнений, що хочу знати особливі причини, чому саме така назва, але ви можете робити власні припущення, занурившись у даний альбом.  Трек буквально розривається на скалки в усіх можливих напрямках. Маленька порада: пристебніть ремені! 'dailyeclipse' слідує прямо звідти. Всього за короткий момент він пропонує ілюзію, яка схожа на пряму лінію допоки все не починає розвалюватись, коли гудіння басів перетворює кожну структуру на попіл, а хаос, що набирає контроль протягом просування треку  увесь окутаний зловісними настроями.  'kirners house' легший, на вас кидають лише мінімальні удари, щоб дати вашому мозку трохи спокою.

Насправді, з усією складністю, яка слідує, це все ще доступний стандарт FAMINE.  Нарізані колажі з ударів кажуть «hi» на наступному треці   'hiawatha', в той час як тонка атмосфера додає відчуття невагомості усьому. 'mcromgmt' схожий на те, що виходить, коли зламаний cd-програвач грає техно записи. Не можу придумати нічого ближчого. Я не знайшов ніякого кращого порівняння. Божевільний ритм перкусії у треці 'white orchid' і ми починаємо дрейфувати на повністю електронних та техно сферах. Якби увесь матеріал був таким, то жанр не був би у стані стагнації, в якій знаходиться зараз. 'straight up intercourse' забезпечує наріжну структуру.

Його молодший брат  'medicine'  постійно заїкається  та повільно повзе у прірву  крижаної атмосфери. 'salbutimol' живе на легших настроях та, окрім того, забезпечує famine власною маркою , що схожа на танцювальну, ще занадто складну для пересічного слухача.  Заключна глава  'filmstrip' – це частина атмосферного звукового образу, що ніяк не вирішить ким хоче бути, та ніколи не набере жодної форми. Майте це на увазі слухаючи альбом.

01. tabletcrasher - 3:54

02. dailyeclipse - 3:57

03. kirners house - 4:28